2777
2789
عنوان

وابستگی بیش از حد پسرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 3423 بازدید | 43 پست
یکسال و هشت ماه جداس ولی مدام بیدار میشه گریه میکنه مجبورم بیارم رو تختم

پسر منم شدیدا وابسته است پسرم نزدیک ۵سالش خیلی سخته

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کم کم سعی کنین رابطه ش با پدرش قوی بشه  باید بیشتر باهم وقت بگذرونن و کمتر با شما مثلا ق ...

بیشتر این کارهارو با پدرم انجام میده

اخه همسرم خیلی مشغوله 

صبح میره شب میاد

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸
من تا ۱۱سالگیم یه شبم از مامانم دور نشده بودم ،،،خواهرم که بدنیا اومد واقعا ضربه خوردم

خیلی سخته چون برادر کوچیکم همینطور بود مامانم رفت مکه عین ۴۰ روزش پسر ۲۰ ساله گریه کرد

میترسم مثل برادرم بشه

بیشتر این کارهارو با پدرم انجام میده اخه همسرم خیلی مشغوله  صبح میره شب میاد

آخرهفته ها حتما حتما باید براش وقت بزارن فقطم‌پدر و پسری خدای نکرده آسیب میبینه

سی دی های دکتر هولاکویی رو گوش بدین حتما

واقعا😍🤔 من همیشه فکر میکردم خیلی بی احساسه دخترم

نه دخترتون ب عشق شما ایمان داره و احساس امنیت میکنه بخاطر همین ذهنش آزاده و درگیر شما نیس

همین ک میدونه کنارش هستین کافیه براش

چند سالشه؟

واقعا😍🤔 من همیشه فکر میکردم خیلی بی احساسه دخترم

وای خدا نگین اینجور

منم همیشه مستقل بودم و همه می گفتن بی احساسم 

ولی پسرم دقیقا رفتارش مثل همسرمه وابسته و احساسی

پسرا به شدت مامانی ان منکه خیلییی دوس دارم با اینکه اذیت میشما ولی واقعا با پسرم و وابستگیش به خودم عشق میکنم

البته پسرمن ده ماهشه ولی همینکه میاد عین این گربه ها صورتشو میماله به من یا بوسم میکنه جیگرم حال میاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسرا به شدت مامانی ان منکه خیلییی دوس دارم با اینکه اذیت میشما ولی واقعا با پسرم و وابستگیش به خودم ...

تو این سن طبیعیه ولی بزرگتر که شد حتما باید مستقل بشه

وگرنه دراینده خودش اذیت میشه