2777
2789

ما تصمیم گرفتیم بخاطر بی محبتیا خانواده شوهرم دیگه نریم ارتباط فقط در خد حال احوال باشه 

مشکلی نداریم باهام فقط اینکه مارو جز بچشون حساب نمیکنن 

حالا شوهرم طفلی از همه پسراش سر تر و مهربون تره 

ولی از بس بی محبتن میریم اونجام حس میکنیم اضافیم

خدا وکیلی نه من نه شوهرمم اهل تیکه و اینجور نسائل یا دخالت نیستیم 

چندبار تو تاپیکا قبلیمماز بی محبتیشون گفتم حتی عیدم قربانم زنگ نزد بگه بیاین و....

حالامیخوایم ارتباط در حد تلفن باشه اونم دیر به دیر که فردا روزی خدای نکرده اتفاقی پیش نیاد و ما قطع ارتباط باشیم کامل

حالا نمیدونم اگه سنگ ترکید و گفت و چرا ۳ماه نیومدین و... یا بیاین گوجه و.. ببرین بع فرض محال چی بگم که هم بفهمونم هم بی احترامی نشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش شوهرت نمیتونه مقاومت کنه و اصلا نره اونجا شما هم سفت نچسب این قضیه رو که خراب میشی

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

بگو شما خیلی بما لطف و محبت دارید شرمندمون میکنید راضی به این زحمتتون نیستیم.

اگر فرصت شد میاییم.

رسمی باشی خودشون میافتن دنبالتون

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
بگو مراعات کرونا و این وضع را برای سلامتیتون کردم وقتی زنگ میزنه یا میگه گوجه ببرین پس محبت داره برو ...

گوجه هکتاری دارن گلم پس وقتی نخود ذرت و انواع میوه و قربونی دارن ما کجاییم 

من که گفتم میخایم درحد تلفنی بمونه 

بگو مراعات کرونا و این وضع را برای سلامتیتون کردم وقتی زنگ میزنه یا میگه گوجه ببرین پس محبت داره برو ...

چی میشه اگه کسی با خانوادش که خیلی اذیت میکنند قطع رابطه کنه ؟چرا میگن خوب نیست .؟ موندن تو اون رابطه هروزش جنگ و دعوا و دروغه و جنگ اعصابه .

مطمئن باش شوهرت نمیتونه مقاومت کنه و اصلا نره اونجا شما هم سفت نچسب این قضیه رو که خراب میشی

نه عزیزم دقیقا بخاطر همین مسئله شوهرم ۸سال تنها زندگی میکرده بخاطر کارش اصلا نرفتن بهش سر بزنن تو محردیازدواج کردیم یکم رفت شد و چندبار آمد فک کن تو ای ۴سال ۵بار اومدن اونم نصفش مجبوری 

وااااای تو منی یا من توام؟؟؟؟؟من و همسرمم از امروز همین تصمیم رو گرفتیم دقیقا همسرمنم خیلی دلسوزی و محبت میکنه ولی منفعتشون مال بقیه ست و واسه بقیه چاپلوسی میکنن ولی من تصمیم گرفتم اگه بگن چرا اینجوری شدین بگم دیدیم ویاد گرفتیم 

وااااای تو منی یا من توام؟؟؟؟؟من و همسرمم از امروز همین تصمیم رو گرفتیم دقیقا همسرمنم خیلی دلسوزی و ...

وای منم میخام یه چیز دندون گیر بگم بلکم یک فکر کنن

نه عزیزم دقیقا بخاطر همین مسئله شوهرم ۸سال تنها زندگی میکرده بخاطر کارش اصلا نرفتن بهش سر بزنن تو مح ...

ببین طرفای شما اعیاد رو به بزرگترا سر نمیزنن؟

باید دعوتی باشه؟

شاید بقیه هم خودشون میرن؟

چون میگی باغات دارن احتمالا سرشون شلوغه و خونشونم پر رفت و امده وقت ندارن برن مهمونی خونه بچه ها.

و انتظار دارن اونا بیان دیدنشون؟

چون مادربزرگ من اینجوریه.۹تا بچه داره خونش هیچوقت خالی نیست.ترجیح میده مهمون بیاد تا خودش بره.وقتی میاد مدام درحال امار دادنه که کجاست.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
وای منم میخام یه چیز دندون گیر بگم بلکم یک فکر کنن

منکه دیگه متنفر شدم ازشون دلم واسه شوهرم میسوزه وگرنه من به محبت اینا محتاج نیستم طفلکی شوهرم میگفت این مادرم از بچگیم بین بچه هاش تبعیض قائل شده 

ببین طرفای شما اعیاد رو به بزرگترا سر نمیزنن؟ باید دعوتی باشه؟ شاید بقیه هم خودشون میرن؟ چون میگی ...

نه ما بزرگترا کوچیک ترارو دعوت میکنن خونشون 

بقیه تو یه حیاطن فقط ما دوریم 

باغشون در حد خانوادست نه فروش اتفاقا ۲۴ وقتشون بازه