2777
2789

عزیزانی که منو به خاطر دارن و داستان های زندگی که میذاشتم میخوندن، من دارم رو داستان زندگی یه خانم کار میکنم که به جرات میتونم بگم جز عجیییییب ترین سرنوشت هاییه که دیدم و شنیدم، بچه ها میدونن من از چه زندگیای نوشتم!! ولی این خیلی خیلی برای خودم متفاوته، حالا مسئله اینه من میخواستم این داستان کتاب بشه و از طرفی خیلی دلم میخواد هر خانمی بخونه اینو، بمن پیشنهاد انتشار در اینستا دادن، شما نظرتون چیه؟! 

دنیام=شوهرم+دخترم  

کلئوپاترا😍یکی از شخصیتای مورد علاقه منه

نمیدونم نظری ندارم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونید میخوان بدونم بازخورد و پیامی که میخوام برسونم با کدوم بیشتره، چون متاسفانه سطح مطالعه تو ایر ...

تو اینستا همه میخونن..من خودم زیاد دنبال کتاب نیستم اگه بخام بخونم توی اینستا یا پی دی اف دانلود میکنم