2777
2789
خب خداروشکر....انشاالله با دارو حل میشه☺

ان شاالله برام دعا کنین خیلی عاخه بااین شدت کم خونی من و مینور بودن نامزدم اگرم بتونیم ازدواج کنیم باید قید بچه رو بزنیم چونhbباید بره بالا میترسم تغیری نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله برام دعا کنین خیلی عاخه بااین شدت کم خونی من و مینور بودن نامزدم اگرم بتونیم ازدواج کنیم ب ...

شوهر منم مینوره....منم کمبود آهن داشتم...گفتن یک در هزار شاید بچتون مشکل دار بشه....یه دختر دارم مثل دسته گل هیچ مشکلیم نداره...فقط مثل خودم کمبود آهن داره....حتی مینورم نیست

به دلت بد راه نده مشکلی نیست با دارو حل میشه

کسایی که مینورن از اول مینورن یا بعدها به علت فقر آهن مینور میشن؟

مینور ارثیه اگه پدر یامادر داشته باشن ب فرزند منتقل میشه ممکنه پدر مادرهم نداشته باشن از پدربزرگ و مادربزرگ هم منتقل میشه من اینطور شنیدم البته ازگفته های ی دکتر

شوهر منم مینوره....منم کمبود آهن داشتم...گفتن یک در هزار شاید بچتون مشکل دار بشه....یه دختر دارم مثل ...

خدا برات حفظش کنه ان شاالله ب امید خدا ماهم مشکلمون حل بشه

یه آزمایش دادم ولی خیلی ازش سردر نمیارم ،شما اطلاع داری عکسشو بذارم؟

بزار ببینم اگه خودم نتونستم بفهمم نشون دوستم ک دکتره میدم جوابشو بهت اعلام میکنم