2777
2789
عنوان

مامان نگران😔

212 بازدید | 32 پست

سلام خانوما خوبین یه مشکلی دارم خواهش میکنم راهکار بدین من یه دختر شش ساله دارم که خیلی لاغر و ضعیفه از بس ک میل به غذا نداره کلا گوشت که نمیخوره فقط ماهی اونم به زور یعنی اگر در طول روز بهش غذا ندم خودش نمیخواد از همه هم سن و سالاش کوچیکتره خیلی اذیت میشم نگرانم براش بنظرتون از چی میتونه باشه چن تا متخصص خوب بردم فقط شربت اشتها آور دادن ک اصلا افاقه نکرد کمکم کنید تورو خدا😔😔

عصاره گوشت بهش بده چند قطره هست شده به زورم بهش بده

دختر منم شش سالشه

بلدی  چه طوریه؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول همینطوری بود؟خودت تلاش میکردی ک غداهایی ک دوستداره یا راحته بخوره؟

ی سری بچه ها بد غذا هستن ولی من ب این معتقدم ادم از همون اول ک غذای کمکی رو شروع میکنه باید واسه غذا خور شدن بچه سعی کنه..نمونش یکی از آشناها اصلا اهمیت نمیده ک بچش غذا خورد نخورد فقط چیپس و پفک و کیک همین فک میکنه اینا میشن غذا واسش 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پسر منم دقیقا همین جوری بود لاغر وضعیف بعدش فهمیدیم لوزه داره عمل کردیم ماشالا الان چاق شده شبا نمی ...

ماشالله  ....نمیدونم خیلب نگرانشم اون صورت زیباش زیر اون لاغری دیده نمیشه اصلا😔

نه والا برا اشتها تاثیر داره؟

تقویتش میکنه

چند تا تیکه گوشت قرمز بزار تو یه شیشه در دار یکم پیاز چند قطره آب لیمو و یکم نمک بهش بزن درشو سفت ببند آب تو قابلمه جوش بیار اینو بزار وسطش شعله رو متوسط کن بزار سه چهار ساعت قل بخوره بعد عصارش درمیاد بده بخوره خیلی مقویه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
همون که گوشت تو شیشه درست میکنن؟

آره گلم توضیحم دادم

خیلی خوب و مقویه

از اول همینطوری بود؟خودت تلاش میکردی ک غداهایی ک دوستداره یا راحته بخوره؟ ی سری بچه ها بد غذا هستن ...

از اول بد غذا بود ولی من چون یدونه بچه دارم از اول بهترین مقوی ترین غذا رو درست میکنم ولی اون اصلا دوست نداره حتی میوه هم نمیخوره اگ بخوره هم بزور تازه اصلا خوراکی چیپس و پفک لب نمیزنه فقط بستنی دوست داره