2777
2789
عنوان

ميتونه چي باشه

194 بازدید | 20 پست

دوستان من قبلنا با يه پسر حرف ميزدم همين طوري هيچي نبود هر وقت ميومد خونه ما زل ميرد راست بع خونمون عكس از خونمون گرفته بود فرستاده بود واسع من الانم كه أسباب كسي كرديم باز امروز دوباره جلوي خونه جديدمون ظاهر شد ديدمش و منم ديد كنجكاو شدم ببينم چرا اومده اينجا ٢ روزه دارم هي ميبينمش  شما چي ميگيد

به یه دلیلی دوست داره ببینتت

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

😐😐😐😐😐بیکاره؟ دید زدن خونه مردم جای کار کاسبی و دوقرون پول دراوردنشه؟ ملت دیگ ردددددد دادن

من و غم پیکه وه چرومان کرد ل ورزی تاریکی زستانیک،ایستا او بوه ته سنوبر منیش بومته گوچانیک....🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم عاشقت شده😂

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

عاشقه😂

نمیدونم چرا حس کردم پتانسیل این رو داره بیاد زیر پنجره اتاقت اواز بخونه 😂😍 عین فیلما

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ