2777
2789

چ بیماری ای هس؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم خفیف هرچی پماد دست ساز دکتر نوشت خوب نشدم اخر سر پماد بتامتازون و کلوبتازول ترکیبی زدم رو ز ...

مامان منم داره شدیده یه مدت دارو مصرف کرد رفت

الان بازم اونجور شده

اصلا ریشه کن نمیشه چن ساله،شایدکنترل بشه ولی درمان قطعی نداره متاسفانه،تاحالا چن میلیون خرج کرده بی ...

جدی؟چه بد😔 نگف از چی میتونه باشه!؟و اینک خطرناکه؟

جدی؟چه بد😔 نگف از چی میتونه باشه!؟و اینک خطرناکه؟

بخاطر استرس وفشارعصبی ویه سری موادغذایی که نبایدمصرف کنن مثل تخم مرغ وفلافل وادویه جات،وتخمه وآجیل وفلفل،،ولی خب آدم مگه میشه همه اینابزاره کنار

خطرناک نیس ولی جلوی پیشرفتشو بایدبگیره وگرنه جاهای دیگه هم درگیرمیکنه

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️