2777
2789
عنوان

خانمهای وارد ب بورس لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره صبر میکنم  تا کی اوضاع بورس صعودی هست بجز سال ۹۸و۹۹ ممکنه کامل ریزش کنه؟

منم سوالم همینه .. الان اونایی ک منفی هستن مثل خودرو و فولاد و ... بهتره بخرم چون دیگه خیلی وقته منفی هست  ممکنه مثبت بشه یا همینطوری ممکنه ریزش کنه ؟

یا اونایی ک مثبت هستن مثل شستا فارس و ... رو بخرم ... ؟

من ک خیلی گیج شدم ...

اگر هرکس بلده میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم فعلا تا راه بیفتم و مطالعه کنم چون فردا دوست دارم ی مقدار سهام بخرم 

منم سوالم همینه .. الان اونایی ک منفی هستن مثل خودرو و فولاد و ... بهتره بخرم چون دیگه خیلی وقته منف ...

فارس رو بخر طولانی مدت نگهدار.جای خوبیه الان.شپنارو میتونی‌توی منفیاش‌پله ایی بخری و شتران.. شبندرهم اصلاحش تموم شده‌.‌فقط پله ایی بگیر‌که منفی خوردن میانگین کم‌کنی

وای اشغالا 😑😑😑 ینی همون سی درصد رو فقط میتونم بفروشم ؟

اره.صبرکن شاید دراینده راهی باشه بفروشیم سریعتر پولش بیاد توی کارگزاری خودمون بتونیم خرید بزنیم.فعلا با پول خودت عرضه بخر