2777
2789
عنوان

اقا جواب این افرادو چی بدم حاضر جوابا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 64 پست
تمرین بکن من بی تفاوتی رو یاد گرفتم جواب هم بای  بدم که نمیدم اونم باید شروع کنم

واقعا ممنونم، فکرشو که میکنم میبینم خودمم تلاشی نکردم به بعضی چیزا بی تفاوت باشم حتما تمرین میکنم👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ممنونم، فکرشو که میکنم میبینم خودمم تلاشی نکردم به بعضی چیزا بی تفاوت باشم حتما تمرین میکنم👌

خواهش میکنم منم حرفهای چرت بقیه رو بهش اهمیت میدادم و خودمو ناراحت میکردم بعد دیدم این اهمیت من باعث شده اون ادمهای  بی ارزش فضول مهم بشن کسایی که بی ارزش هیتن به خاطر کارهای زشتسون باید شرمنده باشن جوری شده بود که هر کاری میخواستم انحام بدم فکر میکردم نظر اونا چیه بعد به خودم اومدم و گذاشتمشون کنار با نظرانشون جوری که خودشون متوجه شدن هنوزم فضول و حراف هستن ولی میدون من دیگه اهمیت نمیدم خیلی کمش گردن البته اصلا دیگه برام مهم نیستن

خواهش میکنم منم حرفهای چرت بقیه رو بهش اهمیت میدادم و خودمو ناراحت میکردم بعد دیدم این اهمیت من باعث ...

وای دقیقا همینطوره منم آدمای مزخرف زیادی رو برا خودم مهم کردم حتی تو تنهایی خودم دارم کاری انجام میدم فکر میکنم نظر اونا چی میتونه باشه!

بعضی وقتا آدم متوجه نیست داره اشتباه میکنه،

مطمئنم کمک زیادی بهم کردین حتما بی تفاوت بودن رو شروع میکنم، حتی اداشو در میارم شاید کم کم عادتم بشه، بازم ممنونم از راهنماییتون🌹