2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه منم لباس خونه هام مارک اند بعضی هاشون رو نزدیک ۱۰ ساله دارم ولی اصلا خراب نمی شن . دنبال بهونه م ...

خب بزار تو یه کیسه زیپی بعدا بیار دوباره برات جدبد باشن.اره بعضی مارک ها مرگ ندارن شوهرم یه تیشرت داره عین قالی کرمونه یعنی اخ نگفته ۷ ساله دارش ساده مشکی

اخه منم لباس خونه هام مارک اند بعضی هاشون رو نزدیک ۱۰ ساله دارم ولی اصلا خراب نمی شن . دنبال بهونه م ...

وقتی نو و جنس خدب برای چی رد کنی 

بعد باید بری اشغال بخری که دوبار میشوری وا میره

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

من خودم الان یه تاب تنمه که نزدیک ۵ یا ۶ ساله دارمش ولی انقدر دوسش دارم و چون خراب نشده دلم نمیاد بزارمش کنار اونایی که دوست داری رو نگه دار بقیه بزار کنار من خودم هر چند وقت یکبار کشمو می ریزم و اونایی رو که دوست ندارم رو میندازم دور

به لباس تو خونه خیلییییی اهمیت میدم مانتو یا شلوار بیرونی شاید سالی یبار هم نخرم ولی دم به دقیقه ل ...

برعکس . من مانتو شلوار بیرون زود از چشمم می افتن . ولی همسرم زیاد پایه نیست تند تند مانتو بخرم . شاید سالی دو تا بخرم.

وقتی نو و جنس خدب برای چی رد کنی  بعد باید بری اشغال بخری که دوبار میشوری وا میره

منم مشکلم همینه وقتی رد نمی کنی . تا می خوای لباس بخری طرف می گه کلی لباس داری بازم می گی چی بپوشم 

منم معتقدم هر داشته باشی بازم کمه البته جورابم من خیلی دوست دارم که یه کمد داشته باشم

منم😖هر جا میرم یه پاپوش میخرم.شالم میخرم اخرشم هر جا میخام برم میفهمم یکیش سر میخوره یکیش گرمه یکیش پرز میده یکیش نازکه و همه جام معلومه😐

یه زمانی دم ب دیقه لباس میخریدم و شیکو پیک میگشتم توخونه حتی لباسای خونم ازبیرون قشنگتربود اماالان ازشدت گرما سه دست لباس دارم یکیشم تی شرت مامانمه ازاین گشادا😂 جونم بهش بستس همچین ازادی دارما 

یه شلوارابی گلگلی بایه بلوزمامان پوش😂😂

ادم بایدتوخونه خودش راحت باشه دیگ

من خودم الان یه تاب تنمه که نزدیک ۵ یا ۶ ساله دارمش ولی انقدر دوسش دارم و چون خراب نشده دلم نمیاد بز ...

منم یه تیشرت داشتم بهم کادو داده بودن . لا مصب فکر کنم جنسش از آهن بود خراب نمی شد. اصلا دوستش نداشتم . یه روز چشمامو بستم انداختمش دور.فقط اون لحظه که می خوای بندازی دور سخته

منم مشکلم همینه وقتی رد نمی کنی . تا می خوای لباس بخری طرف می گه کلی لباس داری بازم می گی چی بپوشم&n ...

خب رد نکن بزار کنار جایی که ندونه بعد بگو رد کردم 

ی مدت لباسای دیگه ای بگیر بعدها دوباره از قبلیها هم میتونی استفاده کنی تنوع هم میشه .

ولی اگه واقعا احتیاجی نیست الکی برای چی میخوای هزینه کنی تو این اوضاع اقتصادی 

من همسرمماهانه به حسابم واریز میکنه حالا میتونم اونو لباس بگیرم یا لوازم ارایش یا پس انداز و....

اگه احساس میکنی در حقت اجحاف میشه با لباس نخریدن اینکارو کن پولشو بگیر اما نخر😀

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
خب رد نکن بزار کنار جایی که ندونه بعد بگو رد کردم  ی مدت لباسای دیگه ای بگیر بعدها دوباره از ق ...

انقدر پول نگرفتم از همسرم . که دیگه عادی شده . البته من خودم درامد دارم . منتها فکر می کنم اونایی که درامد ندارن بهتر خرج می کنن .