2777
2789
عنوان

این مدل مبل برای جهیزیه مناسبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 68 پست
دست و پا گیرن و اصلا مبلای راحتی محسوب نمیشن. بستگی به هدفت داره اگر هدف چشم در آوردنه، اینها ممکنه ...

من فک میکردم حرف مردم برام مهم نیس الان نمیدونم چرا مهم شده

خونه م 160 متره سالنش 75

با یه ست پر نمیشه مخصوصا که ال شکله 

مجبورم یه ست ازین کلاسیکای نچیب بگیرم

خدا جونم شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکردم حرف مردم برام مهم نیس الان نمیدونم چرا مهم شده خونه م 160 متره سالنش 75 با یه ست پر ن ...

مبارکتون باشه حالا الزاما ال لازم نیست باشه مدلای چستر را هم ببین. با سالن ۷۵ متری خیلی طرح های ناز می تونی پیاده کنی، ول کن حرف مردم را برو یه چرخی بزن تو اینستا و مدلای طراحی داخلی را ببین. یه سالن کوچولو را آنچنان با نورپردازی و گیاه و فرش و رنگ دیوار می چینن و یک تی وی و یه کاناپه، یک کتابخونه خیلی جالب و آرامش بخش میشه 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
من فک میکردم حرف مردم برام مهم نیس الان نمیدونم چرا مهم شده خونه م 160 متره سالنش 75 با یه ست پر ن ...

منم اول مثل تو بودم خیلی به حرف مردم اهمیت میدادم هر چی دوست داری بگیر تو قراره تو اون خونه زندگی کنی 

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم
مبارکتون باشه حالا الزاما ال لازم نیست باشه مدلای چستر را هم ببین. با سالن ۷۵ متری خیلی طرح های ناز ...

ممنون عزیزم از وقتی ک گذاشتی

حتما چشم

اونجا منظرم بود پذیرایی ال ئه

خدا جونم شکرت
ممنون عزیزم از وقتی ک گذاشتی حتما چشم اونجا منظرم بود پذیرایی ال ئه

آها پس دستت باز هست خلاقیت به خرج بدی. انشالله چیزهای خوشگل بچینی توش و خوشبخت باشی. بازم قبل خرید یه کم خیال پردازی کن. ببین تو خیالت چیا را می چینی اونجا و اگر چه شکلی باشه احساس خوبی بهت میده 💐

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖