الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سمت ما مبل قالی برای جهزیه میدن من کلا چوب غیر ازرنگ قهوه ای دوست ندارم بنظرم اگه تو این مایه ها میخوای سبز سدری با قالی خشتی علی الخصوص لاکی و دستباف قشنگ میشه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
دست و پا گیرن و اصلا مبلای راحتی محسوب نمیشن. بستگی به هدفت داره اگر هدف چشم در آوردنه، اینها ممکنه بیشتر به چشم بعضیا بیاد، البته همین مدلا هم مدلای بسیار زیبایی دارن که خیلی گرونن و یه خونه بزرگ با سالن بزرگ لازم داره و کلی دنگ و فنگ داره تا قشنگ به نظر بیاد. توی یک خونه کوچک، میشه شبیه مبل فروشیا. من اصلا خوشم نمیاد. اما اگر هدف راحت بودن خودتونه و اصطلاحا گور بابای مردم، مبلای اسپرت راحت ترن و مبل شیک بیشتر هست بینشون.
💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖