2777
2789
عنوان

این مدل مبل برای جهیزیه مناسبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت ما مبل قالی برای جهزیه میدن من کلا چوب غیر ازرنگ قهوه ای دوست ندارم بنظرم اگه تو این مایه ها میخوای سبز سدری با قالی خشتی علی الخصوص لاکی و دستباف قشنگ میشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دوستانی که گفتین اسپرت بگیر باید بگم خودم اصلا این سبک دوس ندارم و اسپرت میپسندم ولی پذیراییم بیشتر ...

همین نیمه استیل بخر با میزناهرخوری ستش.

ولی رنگ ملایم اینایی ک گذاشتی تیره است هم پارچش بدرنگه هم چوبش

خدای مهربون شکرت😍

من مبلامو عوض کردم راحتی گرفتم مدل چستر  سرویس 10 نفره دو رنگه 2تا 4 نفره کرم رنگ و2تا تکیش توسی  دسته های تکیش خیلی خوشم اومده جاگیر نیست  

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم

دست و پا گیرن و اصلا مبلای راحتی محسوب نمیشن. بستگی به هدفت داره اگر هدف چشم در آوردنه، اینها ممکنه بیشتر به چشم بعضیا بیاد، البته همین مدلا هم مدلای بسیار زیبایی دارن که خیلی گرونن و یه خونه بزرگ با سالن بزرگ لازم داره و کلی دنگ و فنگ داره تا قشنگ به نظر بیاد. توی یک خونه کوچک، میشه شبیه مبل فروشیا. من اصلا خوشم نمیاد. اما اگر هدف راحت بودن خودتونه و اصطلاحا گور بابای مردم، مبلای اسپرت راحت ترن و مبل شیک بیشتر هست بینشون. 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖