2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم سه سالشه .. ولی سوراخ نکردم و نخواهم کرد... گذاشتم بزرگ شه هر جارو خودش دوست داشت سوراخ کنه😉  ولی نه اصلا درد نداره... فقط بعدش باید پماد بزنی و مراقبت کنی که زود خوب شه

هرچه زودتربهترمن شوهرم اجازه ندادکوچک بودسوراخ کنم سه سالگی سوراخ کردم چون خودش خیلی دوست داشت گشواره داشته باشه ولی اذیت کرد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

دختر من ۳/۵ساله س به زور یه هفته پیش بردم سوراخ کردم واسش

اصلا درد نداره

پمادم تو خواب واسش میزنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
  خوبه ولی دختر من خیلی بد درده و بد گریه میکنه

دختر منم وحشتناکه گوشه ی ناخن ش ریش ریش میشه باید با دستمال کاغذی باند پیچی ش کنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من دخترم سه سالشه .. ولی سوراخ نکردم و نخواهم کرد... گذاشتم بزرگ شه هر جارو خودش دوست داشت سوراخ کنه ...

منم دلم نمیاد ولی خیلی دوست داره  از اوناس که حسابی جیغ میزنه دختر منم 3 سالشه

من دخترم ا سالشه سوراخ نکردم یعنی بزارم ۳ساله بشه دیر نیست

نه بابا خودش با منت میبرت سوراخ میکنه

من دخترم ا سالشه سوراخ نکردم یعنی بزارم ۳ساله بشه دیر نیست

دختر من سه سالشه   خواهرم یک سالگی برا خترش این کارو کرد من الان پشیمونم میدونم نمیتونم بگیرمش وحشت میکنه

پماد بی حسی تاثیر داره؟

اره ولی نمی ذاشت براش چرب کنم یابچرخونم گوشواره رو شب توخواب تاگوشواره طلانکردم کامل خوب نشد😑

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹