مژدههه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 188 عنوان سوراخ کردن گوش 166 بازدید | 15 پست سلام بچه ها شما گوش دخترتون رو از چه سنی سوراخ کردین؟ دختر من گوشواره دوست داره ولی می ترسم دردش بگیره نذاره راهی هست دردش نیاد؟ 1399/05/14 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاریاسلطان عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8679 دخترم ۵ ماهشه چندروز پیش سوراخ کردم جواب ابلهان خاموشیست
bahaaaarrrr عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 60 من دخترم سه سالشه .. ولی سوراخ نکردم و نخواهم کرد... گذاشتم بزرگ شه هر جارو خودش دوست داشت سوراخ کنه😉 ولی نه اصلا درد نداره... فقط بعدش باید پماد بزنی و مراقبت کنی که زود خوب شه
مژدههه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 188 مامان من بود بوس میکرد دردش میرفت😂 خوبه ولی دختر من خیلی بد درده و بد گریه میکنه
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11944 هرچه زودتربهترمن شوهرم اجازه ندادکوچک بودسوراخ کنم سه سالگی سوراخ کردم چون خودش خیلی دوست داشت گشواره داشته باشه ولی اذیت کرد خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25624 دختر من ۳/۵ساله س به زور یه هفته پیش بردم سوراخ کردم واسشاصلا درد ندارهپمادم تو خواب واسش میزنم اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25624 خوبه ولی دختر من خیلی بد درده و بد گریه میکنه دختر منم وحشتناکه گوشه ی ناخن ش ریش ریش میشه باید با دستمال کاغذی باند پیچی ش کنم اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خورشیدجونمممم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 251 دختر من ۳/۵ساله س به زور یه هفته پیش بردم سوراخ کردم واسش اصلا درد نداره پمادم تو خواب واسش میزنم من دخترم ا سالشه سوراخ نکردم یعنی بزارم ۳ساله بشه دیر نیست
مژدههه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 188 من دخترم سه سالشه .. ولی سوراخ نکردم و نخواهم کرد... گذاشتم بزرگ شه هر جارو خودش دوست داشت سوراخ کنه ... منم دلم نمیاد ولی خیلی دوست داره از اوناس که حسابی جیغ میزنه دختر منم 3 سالشه
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25624 من دخترم ا سالشه سوراخ نکردم یعنی بزارم ۳ساله بشه دیر نیست نه بابا خودش با منت میبرت سوراخ میکنه اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
مژدههه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 188 من دخترم ا سالشه سوراخ نکردم یعنی بزارم ۳ساله بشه دیر نیست دختر من سه سالشه خواهرم یک سالگی برا خترش این کارو کرد من الان پشیمونم میدونم نمیتونم بگیرمش وحشت میکنه
خورشیدجونمممم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 251 نه بابا خودش با منت میبرت سوراخ میکنه من خانواده شوهرم بچه هاسونو از یک ماهگی سوراخ میکنن ولی من گزاشتم بزرگ شه
مژدههه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 188 هرچه زودتربهترمن شوهرم اجازه ندادکوچک بودسوراخ کنم سه سالگی سوراخ کردم چون خودش خیلی دوست داشت گشوار ... پماد بی حسی تاثیر داره؟
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11944 پماد بی حسی تاثیر داره؟ اره ولی نمی ذاشت براش چرب کنم یابچرخونم گوشواره رو شب توخواب تاگوشواره طلانکردم کامل خوب نشد😑 خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹