2777
2789

سلام دوستان من امروز پانکچرو تخمک‌کشی کردم. شکمم نفخ شدید داره و درددارم ودکتر گفتن هایپر شدم.میتونمدشکم بند ببندم؟ چه مراقبت‌هایی هست که انجام بدم که شکمم اب نیاره؟

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا ی مدت از خوردن نان برنج پرهیز کن روزی حدود ۱۰ تا ۱۱ سفیده تخم مرغ و مایعات فراوان بخور، دوغ گازدار هم فراموش نشه، ی سری دارو هم با تجویز دکتر حتما باید مصرف کنی...من هم هفته پیش تخمک کشی داشتم و هایپر شدم، و این توصیه های دکتر بود و کاملا موثق، اگر دل درد سرگیجه و یا تهوع شدید هم داشتی حتما سریعا به بیمارستان مراجعه کن

فقط تا میتونی مایعات بخور و دستشویی برو ...اصلا هم نذار یبوست بگیری ....دوغ شور وسفیده  تخم مرغ ...

فکرکنم ۱۵ تا‌.یه خانمی بود تو دلموخالی کرد.گفت یه ۲۰ تا تخمک داشته اما اسپرم شوهرش خیلی ضعیف بوده و جنین تشکیل نشده!

عزیزم تا ی مدت از خوردن نان برنج پرهیز کن روزی حدود ۱۰ تا ۱۱ سفیده تخم مرغ و مایعات فراوان بخور، دوغ ...

چشم عزیزم.ممنونم. شکم بند ببندم خوب نیست؟

فکرکنم ۱۵ تا‌.یه خانمی بود تو دلموخالی کرد.گفت یه ۲۰ تا تخمک داشته اما اسپرم شوهرش خیلی ضعیف بوده و ...

همه که مثل هم‌نیستن یه کاربرا شوهرش ضعیف بود همه تخمکاش جنین شده بودن

یا رب العالمین
فکرکنم ۱۵ تا‌.یه خانمی بود تو دلموخالی کرد.گفت یه ۲۰ تا تخمک داشته اما اسپرم شوهرش خیلی ضعیف بوده و ...

ن بابا این چه حرفیه من ۵تا گرفتن ازم و شوهرمم ضعیفه ۳تا تشکیل شد واسم شمام ۱۰تا جنین واست تشکیل میشه ان شاءالله

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
ن بابا این چه حرفیه من ۵تا گرفتن ازم و شوهرمم ضعیفه ۳تا تشکیل شد واسم شمام ۱۰تا جنین واست تشکیل میشه ...

ریحانه جان باید استراحت مطلق باشم؟؟ یا مشکلی نیست اگه کارامو انجام بدم؟چون خیلی دل درد و نفخ دارم میترسم شکمم آب بیاره

همه که مثل هم‌نیستن یه کاربرا شوهرش ضعیف بود همه تخمکاش جنین شده بودن

عزیزم اگه فعالیت داشته باشم شکمم اب میاره؟ 

عزیزم اگه فعالیت داشته باشم شکمم اب میاره؟ 

بهتره فعالیت عجیب غریب وسنگین مثه جاروبرقی کشیدن نداشته باشی. مایعات زیاد بخور. من اینقدر خوردم که یه ربع یه بار دستشویی بودمو دو شب اول اصلا نتونستم بخوابم بس که میرفتم دستشویی. دوغ شور و سفیده تخم مرغ شور بخور. پروتیین زیاد بخور. من اینقدر دوغ و مایعات و سفیده تخم مرغ خوردم که دیگه نمیتونستم غذا بخورم.

به نظر من چیز گازدار نخور. اخه نفخ میاره و من روز دوم یه کم نفخ داشتم واقعا درد بدی رو تجربه کردم. رعایت کنی زودی تخمدانت جمع میشه. اب هم نمیاره

بهتره فعالیت عجیب غریب وسنگین مثه جاروبرقی کشیدن نداشته باشی. مایعات زیاد بخور. من اینقدر خوردم که ی ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی