2777
2789
بكسال و نيم هست كه ميخونم هر حاجتي داشتم خدا بهترشو داده واقعا براي من كه معجزه ميكنه ارامش خاصي هم ...

منظورم اینه ک وقتی میخونی چند وقت بعد حاجت روا میشی

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان نیت کنم  

آره نیت کن چندتا چله بردار هدیه کن به خانوم زهرا(س) مخصوصا حدیث کسا ویاسین

راستی صلوات خاصه ایشونم زیاد بگو خیلی موثره

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

وقتی نیت میکنی مطمئن باش حاجت میگیری ناامید نباش چشماتو ببند خودتو تصور کن که حاجت گرفتی 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
آره نیت کن چندتا چله بردار هدیه کن به خانوم زهرا(س) مخصوصا حدیث کسا ویاسین راستی صلوات خاصه ایشونم ...

از همین  امروز  نیت کردم  حدیث  کسا  بخونم  به  نیت  خانوم  زهرا سلام الله    اسم خودمم  زهراس

از همین  امروز  نیت کردم  حدیث  کسا  بخونم  به  نیت  خانوم & ...

ان شاءلله بحق مادرم زهرا حاجت روا بشی🙏از ته دلت صداش کن مثل مادر خودت بهش بگو مادرم حاجتمو بده دستمو بگیر اشک بریز مطمئنم حاجت میگیری

ممنون  دوستم   دلم  و شاد کردی    دلت شاد بشه  الهی

فدات بشم ممنونم

منظورم اینه ک وقتی میخونی چند وقت بعد حاجت روا میشی

براي هر حاجتم عزيزم چهل روز نيت ميكنم اما اكثرن وسطاش حاجتمو گرفتم فقط تو يه مورد خييييلي حاجت محال اخر چهل روز گرفتم دوباره چهل روز تموم ميشه حاجت  داشتم باز نيت ميكنم نداشتم بازم ميخونم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
قربونش برم حاجت محال منو داد😍

ببخشید میشه بپرسم حاجتتون چی بود؟

منم یه حاجت مهم دارم و فقط چشم به خدا دوختم... یعنی حاجتتون خیلی محال بود؟

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟
ببخشید میشه بپرسم حاجتتون چی بود؟ منم یه حاجت مهم دارم و فقط چشم به خدا دوختم... یعنی حاجتتون خیلی ...

عزیزم نمیتونم بگم اما فکرنمیکردم تو40روز برآورده بشه خیلی محال بود