2777
2789
عزیزم چله بردار به خانوم فاطمه زهرا(س) متوسل شو مطمئنم حاجت میگیری

بله منم قبول دارم وقتی حاجتی دارم از حضرت فاطمه کمک میگیرم یک جز قرآن نذر حضرت فاطمه میکنم و ازش میخواهم پیش خدا واسم دعا کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله منم قبول دارم وقتی حاجتی دارم از حضرت فاطمه کمک میگیرم یک جز قرآن نذر حضرت فاطمه میکنم و ازش میخ ...

قربونش برم حاجت محال منو داد😍

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
بگو به من

من چله یاسین. چله طلاق. چله آیت الکرسی. چله حدیث کسا. معراج وتوسل ونادعلی وفرج برداشتم. با 14روز نماز جعفرطیار. 2بار نمازحاجت5شنبه.100مرتبه دعای مقاتل ابن سلیمان و کلی دعاهای دیگه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
نماز شب حاجتاي منو ميده خيلي خوبه

خوش بحالت

چند وقته حاجت روا میشی؟

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
مثلا  چهل  روز  آیت الکرسی  بخونم

بله

خوش بحالت چند وقته حاجت روا میشی؟

بكسال و نيم هست كه ميخونم هر حاجتي داشتم خدا بهترشو داده واقعا براي من كه معجزه ميكنه ارامش خاصي هم ميده 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘