2777
2789
عنوان

چه گیری کردیما😐

262 بازدید | 24 پست

پسر خالم با دوست صمیمی من رل زده 

بعد هرچی میشه منو میکشونن وسط 😐

انگار من بشون گفتم دوست بشین باهم 😐

صد دفعه گفتم به من ربطی نداره روابط شما ولی گوش نمیدن باز تا بحثشون میشه میان که من رفع کنم مشکلاتشونو 😐انگار من دفتر مشاوره دارم😂

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

عجب 😐😁😁

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکلو داشتم. یه بار کوبوندم طرفو دیگه نیومدن ‌‌سراغم. قاطی کردم گفتم روابط شما به من ربطی نداره با هرخری میخای باش به منچه

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
ولشون کن اصن محل نده،فردا پسفردا شر میشه ریش تو رو میگیره

بخدا من کاریشون ندارم 

تا خوشن که خوشن ولی همین ک بحثشون میشه آوار میشن سر من 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

یبار منم پسر عموم با دختر داییم رل زد من ب دخترداییم ی چ گفتم رفت ب پسر عموم گفت منم ریدم بهش الان خیلی وقته باهاش قهرم

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
ولشون کن اصن محل نده،فردا پسفردا شر میشه ریش تو رو میگیره

والا توی خوشیاشون یاد استارتر نیستن که وقت بحثا میان بعدم لو برن سر استارنر وسطه

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

چند سالشونه؟!

اصلا کاری نداشته باش باهاشون اصلااا

من دوست خودم عاشق داداشم شده بود به من گفت منم گفتم داداشم نمی‌خواد فعلا وارد رابطه بشه رفته به داداشم پیام داده به عسل چیزی نگو اون بین مارو خراب می‌کنه نمی‌خواد رابطه داشته باشیم باهم 

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.