2777
2789

شوهرم همه چیش خیلی خوبه ،مهربون ،خوش اخلاقه ،صبور

با شخصیتو مردم داره کلا آقاست

فقط عصبانی بشه از چیزی دیگه ول نمیکنه ولی این حالتش هم خیلی دیر به دیر پیش میاد

یه اخلاق هم داشت که مثلا بحثمون میشد خیلی حرفای بدی بهم میزد منو میسوزوند بهش گفتم این اخلاقت خیلی بده دلمو میشکنه خداروشکر دیگه تکرار نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم خیلیییی خوبه همه چیش ،اما تا وقتی با زبون خوش باهاش بحرفی و رو دنده لج نیفته.....کلا ولی خوبه دوسش دارم با همه اخلاقای خوب و بدی که داره   

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
اخلاق بدش اینه که گوشت چرخکرده نمیخوره کلا توی غذا چرخکرده باشع نمیخوره

خب دوست نداره منم همین طورم تا حالا اینقد شوهرم خواهش تمنا کرده میخام بخورم ها ولی نمیتونم دلم نمیخاد

همیشه به این فکر کن که خدا هست دل شکستن تاوان داره.دنیا دار مکافاته🌹😊☺
اخلاق بدش اینه که گوشت چرخکرده نمیخوره کلا توی غذا چرخکرده باشع نمیخوره

وای ماله شمامیدونی فقط یه چی نمیخوره شوهره من کلاپیازداغ توغذارونمیخوره من وکلافه کرده😥😥😥😓😓

مامان دوتاپرنسسم  
وای ماله شمامیدونی فقط یه چی نمیخوره شوهره من کلاپیازداغ توغذارونمیخوره من وکلافه کرده😥😥😥😓😓

وای پدرم درومده با این مدل غذا خوردنش خیلی بدغذاس

واقعا درکت میکنم خیلی سخته بدغذایی مرد

اخلاق خوبش مهربون و دست و دلباز و اینکه کاری به کارم نداره چی بپوشم کجا برم و چیکار کنم اها شدیدا طرفه در همه حال 

اخلاق بدشم اینکه یکم ساکته و البته رک و زودم از کوره در میره(البته بعدش پشیمون میشه)

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
وای پدرم درومده با این مدل غذا خوردنش خیلی بدغذاس واقعا درکت میکنم خیلی سخته بدغذایی مرد

شوهر من زده رو دست همه

كلا لب ب گوشت و مرغ و عذاهاي گوشت دار نميزنه..ببين من چيم

٩٩/٩/١٠ ميبينمتون بروبچ ني ني سايتي    

شوهر منم تعداد غذاهایی که میخوره محدوده دیگه گاهی نمیدونم چی درست کنم(اش و سوپ و انواع کوکو ها و کدو و بادمجان و بامیه و هویج و کرفس و عدسی و عدس پلو و رشته پلو و لوبیا و استانبولی اصلا لب نمیزنه🤦🏻‍♀️😭)

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️