2777
2789

لطفا قسمت پیامها را در سایت یا برنامه کارگزاری خودتون روز عرضه اولیه نگاه کنید تا از ساعت دقیق عرضه اولیه و تمدید یا لغو آن با خبر شوید.

عرضه اولیه سهام شاروم (شرکت پتروشیمی ارومیه )

زمان عرضه اولیه: سه شنبه 14 مرداد  1399  از ساعت 13 تا 17 ظهر بصورت آنلاین میباشد.

ثبت سفارش خرید بصورت آنلاین در همه کارگزاری ها فعال است.

عرضه سهام  شاروم :

قیمت خرید شاروم 6300 ریال بنویسید.باید بالاترین قیمت در عرضه اولیه انتخاب شود.

سقف تعداد سهام برای خرید 40  سهم اعلام کرده اند که نیاز به 260000 ریال پول دارد.

من  23 سهم سفارش خرید گذاشتم که نیاز به 150000 ریال پول دارد.

اونایی که کارگزاری مفید هستند باید توافقنامه خرید عرضه اولیه را تایید کنند و اگر کد بورسی خودشون را شارژ کنند خودکار کارگزاری براشون خرید میکند.بمقدار پولتون خرید میکند.

کارت بانکی رمز پویا برای پرداخت وجه الزامی است.

نحوه خرید:

اسم سهم را در قسمت جستجو نماد بنویسید و بعد بالاترین قیمت را به ریال را که نوشتید بعدش کنار قسمت حجم یا تعداد یک ماشین حساب است شکل یک مربع کوچک است اونجا پولتون را بنویسید ماشین حساب تعداد  را بهتون نشان می دهد.

بعد خرید بزنید.

عرضه اولیه امین ( تامین سرمایه امین) هم چهارشنبه 15 مرداد ماه از ساعت 7/30 تا 11 میباشد که برای امین جداگانه تاپیک مینویسم.

همه عرضه اولیه ها را بخرید و تا 6 ماه و حتی یکسال نگه دارید.

توصیه میکنم اگر تو شهرتون کارگزاری دیگری است از اونم کد بورس بگیرید تا در روزهایی که یک کارگزاری مشکل دارد از کارگزاری دیگری عرضه اولیه خرید کنید.

هر کسی میتواند از چند کارگزاری کد آنلاین بگیرد.اما بهتر است با یک کارگزاری معاملات را انجام بدید تا تمرکز و وقتتان در بازار هدر نرود.

دوستانتان را به ثبت نام در کارگزاری های خلوت و کمتر شناخته شده تشویق کنید چون کارگزاری های معروف خیلی شلوغ شده و سایت و برنامه شون دیگر جوابگو نیست.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

این سایتها و کانال ها درباره عرضه اولیه اطلاع رسانی میکنند.

کانال عرضه اولیه

سایت تجارت نیوز

بورس پرس

پرشین بورس

بقیه هم دوستانی که میدانن اعلام کنند.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پولمو گذاشتم واسه دارا دوم  نمیدونین کی میاد؟؟ اگ نیاد میخوام سهام دیگ ای بخرم

فعلا نخر وضعیت دارایکم‌خرابه 

باید اول این دارایکم درستشه تا مردمم ب این اعتماد کنن‌اونم برع بالا وگرنه ضرر میکنید

این سایتها و کانال ها درباره عرضه اولیه اطلاع رسانی میکنند. کانال عرضه اولیه سایت تجارت نیوز بورس ...

اگ اشکالی نداره یکم زودتر از قبل عرضه اولیه هارو بگید چون من دیروز پیش نویس کردم اصلا نتونستم از پستتون استفاده کنم

این سایتها و کانال ها درباره عرضه اولیه اطلاع رسانی میکنند. کانال عرضه اولیه سایت تجارت نیوز بورس ...

دوستم ممکنه یه منبع آموزشی بهم معرفی کنی؟ ممنونم

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
۲ شهریور پذیره نویسی میشه

بنظرتون بهتر نیس تا اون موقع سهام دیگ ای بخرم؟؟

مهلت هست تا دارا دوم اومد این سهامی ک خریدمو بفروشم بعد بخرم؟؟

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا
عزیزم من پولمو گذاشتم واسه دارا دوم  نمیدونین کی میاد؟؟ اگ نیاد میخوام سهام دیگ ای بخرم

عرضه اولیه ها را بخرید.هر وقت دارا دوم اومد بفروش.عرضه اولیه هر روز مثبت است.منفی نمی شود.

از اول شهریور تا 15 شهریور ثبت نام دارا دوم است.

اگ اشکالی نداره یکم زودتر از قبل عرضه اولیه هارو بگید چون من دیروز پیش نویس کردم اصلا نتونستم از پست ...

چشم.معمولا 50 تا 70 درصد تعدادی که خودشان اعلام میکنند به همه می رسد.مثلا شاروم گفتن 40 سهم می دهیم شما بین 20 تا 30 سهم خرید بذار.

عرضه اولیه ها را بخرید.هر وقت دارا دوم اومد بفروش.عرضه اولیه هر روز مثبت است.منفی نمی شود.

واسه ثبت نام دارا دوم چقدر وقت میدن؟؟فرصت میشه تا سهام بفروشم بعد بخرمش؟؟

عزیزمنظرت راجبه فملی ،برکت،صبا چیه؟؟

تروخدا خواهرانه راهنماییم کن ۳تومن دارم میخوام فردا سفارش بزنم

واسه ثبت نام دارا دوم چقدر وقت میدن؟؟فرصت میشه تا سهام بفروشم بعد بخرمش؟؟ عزیزمنظرت راجبه فملی ،برک ...

حس کردم دچار هیجان شدی یادم ب خودم افتاد همش حس میکردم عقب افتادم از بازار رفتم زود خرید زدم بدون تحلیل و سیگنال گرفتن از دیگران همه پولام رف

با تجربه ب من ب اونجاها نرس نترس از بازار عقب نیفتادی الان ک اومدی تو این بازار عده ای تو ضررن

نترس جلویی سریع نخر

حس کردم دچار هیجان شدی یادم ب خودم افتاد همش حس میکردم عقب افتادم از بازار رفتم زود خرید زدم بدون تح ...

یعنی چی عزیزم؟؟ یعنی اینا خوب نیس نخرم؟؟