2777
2789
عنوان

بافنده فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
خب من می شناسم چند نفرمیخواین؟ خودشون همه کاری هم انجام میدن وسایل هم دارن

خیلی خوبه شما شیراز هستید؟ در صورتی که بافتشون عالی باشه  بهشون سفارش میدیم

یعنی مواد اولیه و نقشه رو بهشون میدیم و قرارداد میبندیم توی زمان مقرر باید تحویل بدن

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
منم تبریزم حدودا ب صدتا تاپیک قبلتر بری گفتم ک فرش میبافم اگه خواستی بگو خیلی تمیز،میبافم  شغل ...

ای جانم🌱🌹 بافت تبریزیها که واقعا عالیه،متاسفانه من شیراز هستم رفت و آمد به تبریز یکم سخته ولی با اجازتون اسمتون رو ذخیره میکنم اگر زمانی لازم شد باهاتون در تماس باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه شما شیراز هستید؟ در صورتی که بافتشون عالی باشه  بهشون سفارش میدیم یعنی مواد ...

بله.چندین سال بافت انجام دادن و کاربرد هستن ولی باید ازشون بپرسم کار میکنن یانه؟

ببخشید چه بافتی میخواین نقشه هاتون چه جوری هست؟

این رویه اصلیشه ولی چون پرداخت نشده هندز نقشه هصلی معلوم نیست قیافه ها پیدا نیست

به نظر کارتون عالی میاد سرکجی و مشکل دیگه هم به نظر میاد نداشته باشه اون نخای سفید داخل کار پرز ابریشم هست یا پود؟هر چی تعداد پودی که داخل کار میاد کمتر باشه بافت عالی تر هست 

در کل کارتون عالیه ممنون حیف که شیراز نیستید 

من خودم پرداخت و طراحی و نظارت رو انجام میدم ی کوچولو از دنیای فرش سر در میارم 

بله.چندین سال بافت انجام دادن و کاربرد هستن ولی باید ازشون بپرسم کار میکنن یانه؟ ببخشید چه بافتی می ...

نقشه های استان فارس هست کارهای تبریز عموما خیلی پر نقش و ریز و گردان هست 

فرش های مد نظر من گبه یلمه با طرح های هندسی و نیمه گردان و گردان خلوت هست

فک کنم بتونم براتون صحبت کنم اگ بخواین واینکه دستمزد چه طور هست؟مواد اولیه؟چون میخوام بهشون بگم میپر ...

بله حتما فکر میکنم شما شیراز هستید درسته؟با اجازتون بهتون درخواست دوستی میفرستم اونجا صحبت کنیم