2777
2789
عنوان

بافنده فرش

170 بازدید | 25 پست

تو شیراز یا شهر های اطرافش بافنده باتجربه خوب میشناسید؟

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال بافنده ی فرشای چهار و شش متری میگردم که تجربشون خوب باشه 

خودم 

یکی ام بافتم تازه تموم کردم عکسشو بدم 

؟؟؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

😍چه عالی کاش بهتون نزدیک بودم 

منم تبریزم حدودا ب صدتا تاپیک قبلتر بری گفتم ک فرش میبافم اگه خواستی بگو خیلی تمیز،میبافم 

شغل مدر و طایفه ایمونه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من دنبال بافنده ی فرشای چهار و شش متری میگردم که تجربشون خوب باشه 

من تابلوفرش زیاد بافتم از اون فرش های بزرگ هم بافتم ولی ریزبافتارو بافتم ک بهش پرده میگن و معنولا صادر میشن چون قیمتشون خیلی گرونه

من سراغ دارم ولی نمی دونم کارکنن یانه

چه خوب اگر تو خونه کار کنن و کارشون عالی باشه بهشون سفارش میدیم و اگر چله کشی رو خودشون انجام بدن که عالیه دار و ابزار هم خودشون باید داشته باشن

دستنزدشون هم طبق اتحادیه و عرف بازار فرش تعیین میشه

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
چه خوب اگر تو خونه کار کنن و کارشون عالی باشه بهشون سفارش میدیم و اگر چله کشی رو خودشون انجام بدن که ...

خب من می شناسم چند نفرمیخواین؟ خودشون همه کاری هم انجام میدن وسایل هم دارن