2777
2789

من‌ الان صبا بهش یا فرنی یا حریره بادوم یا جودوسر میپزم براش داخلش سه شیره یا شیره انگور میریزم

برای ناهارشم سوپ مرغ یا ماهیچه میپزم با اب قلم وهویج وکدو وکرفس ورشته سوپ وجعفری وگشنیز و بعضی وقتا لوبیا سبز یابلغور جو یا برنج نیم دونه اضافه میکنم

برای شامشم اب گوشت،یا مرغ یا بلدرچین رو توش نون تیلیت میکنم میخوره یا زرده تخم مرغ میدم

میان وعده ام میوه یا خرمامیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ الان صبا بهش یا فرنی یا حریره بادوم یا جودوسر میپزم براش داخلش سه شیره یا شیره انگور میریزم برا ...

بلدرچين چه خوب!

منم امتحان مى كنم

انشالله كم كم چيزايي كه گفتيو به برنامه غذاييش اضافه ميكنم

فعلا پسرم لب به غذايي كه شيرين باشه نميزنه نمى تونم از شيره يا خرما استفاده كنم

بلدرچين چه خوب! منم امتحان مى كنم انشالله كم كم چيزايي كه گفتيو به برنامه غذاييش اضافه ميكنم ...

اره کم کم اضافه کن عزیزم تا اگر حساسیت داشت متوجه شی

شیرم سعی کن ندی(منظورم شیر پاستوریزه اس)چون تا یسال بهترع ندی

خیلی شیرین نکن یکم اضافه کن ببین دوس داره حالا یانه

واقعا؟! دكتر دخترم اون موقع مى گفت هر چيزى كه پختى بهش اسفناج اضافه كن كمبود اهن نداشته باشه

واقعا؟😟

من‌تاالان هرچی مطلب خوندم درمورد تغذیه بچه ها اسفناج تا یسال گفتن ندین

برای کم خونی بهتره خرما وسه شیره واینا بهش بدی

یا عصاره گوشت درست کنی براش

سوپ حبوبات چجوری درست میکنی؟

واقعا؟😟 من‌تاالان هرچی مطلب خوندم درمورد تغذیه بچه ها اسفناج تا یسال گفتن ندین برای کم خونی بهتره ...

اره همين حرفو زد 

سوپ حبوبات ماش و عدس سبز  به سوپم اضافه ميكنم چيز خاصى نداره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4731390/برای-عزیزانی-که-توسط-موجودات-ماورایی-آزار-میبینن-راهنمایی-ها-که-خودم-را-نجات-دا?page=5

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ببخشيد ميشه لينك رو كپى كنم براى كمك به كسي بفرستم  شديدا به مشكل برخورده

بله 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
شما از محدود كاربرايي هستين كه من بهشون اعتماد دارم  و از مطالب مفيدى كه ميذاريد تو زندگيم است ...

لطف دارید❤