2777
2789
عنوان

مردهای فروردین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم دی. بنظرم اخلاقیات بهم نمیخوره بازم اگر خیییلی می چربه و کیس خوبی هست قبول کن

واقعیش اینه من دوساله با ایشون دوستم و من خیلی عصبیم نمیتونم حرف بشنوم که بر خلاف حرفم باشه ولی این آقا خیلی بامن خوبه نشده تا امروز یه کلمه حرف بزنه حتی تو عصبانیت شده من کلی حرف بد بهش بزنم ولی اون سکوت میکنه خانوادم از روزی که شناختنش و اومد خاستگاری میگن دلمون براش میسوزه چون من خیلی یه دنده هستم اون هیچی نمیگه . واقعیتو همیشه میگم میدونمم همیشه مقصر خودمم 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
تو خودت چرا شبیه اردیبهشتی ها نیستی

باهمه مهربون بودم ولی یه مشکلاتی تو زندگیم پیش اومده که خیلی حالمو داغون کرده واسه همین 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
اگر بدی ازش ندیدی بله بگو. کارش و شرایط شغلیش چطوریه

باباش یه شرکت داره با دوتا کارگاه سرپرستیه یکی از کارگاهارو داده به این . شرایطشون از ما خیلی خیلی بهتره 

توی طالع بینی ازدواج دوتا دی هم خوب نیست ما هردو بزکوهی هستیم و گاهی واقعا همو شاخ میزنیم اما نهایتا ...

اره دقیقا . من یه دوست دارم خودش و شوهرش بهمن هستن واقعا باهم خوبن هردو هم از همدیگه راضین 

توی طالع بینی ازدواج دوتا دی هم خوب نیست ما هردو بزکوهی هستیم و گاهی واقعا همو شاخ میزنیم اما نهایتا ...

شما چندسالتونه؟ از کدوم شهر هستید؟