2777
2789
عنوان

داستان پریودیه اولم ...بیاید بخونین خریت منو خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2582 بازدید | 166 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنده دار نیست  بیشتر گریه داره چقد بدختیم که وقتی پریود میشیم نمیدونیم چی به چیه و اموزش داده ...

نه عزیزم بستگی ب جو خونه داره ربط ب ایران نداره من ب دخترم امسال میره کلاس اول یاد دادم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

من مال خودم داستان جالبی نداشت 

ولی دخترخالم وقتی پریود میش میشینه روب رو باباش مث اینک شلوارشم پاره بود و نمیدونسه دگ خلاصه باباش مامانش باخبر میکنه😐

چه شب هاي غم انگيزيه شب هاي بدون بودنت دلبر🌙🖤

اینجا جای خانوماست اگه اقا هست اونا باید برن بیرون نه این ما حتی از دوران پریودی که یه مسئله عادی هست حرف نزنیم 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
من کلاس ششم بودم  روز 22بهمن پریود شدم

چ انقلاب تو انقلابی شده بوده پس😂😂

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

منو داییم داشتیم باهم بازی میکردیم دنبال دنبال این میخواس منو بگیره دستش محکم خورد به سرم،منم یکم گریه کردم رفتم سرویس بهداشتی دیدم ازم خون میاد😑

رفتم به داییم با گریه گفتم دیدی دیدی اینقد محکم زدی منو که خونریزی داخلی کردم حالا من بمیرم جواب مامانمو چی میخوایی بدی ها؟؟😂😂😂😂

داییم اینطوری بود😐🤐😟😟

بعدم رفتم به مامانم گفتم مامان دایی منو محکم زده منم خونریزی داخلی کردم😂😂😂😂

مامانمم نمیدونست ماجرا چیه گفت چی گفتم لباس زیرم خونی شده از بس دایی محکم زده تو سرم😂😂😂

مامانمم اینطوری شد😥😓🤦‍

گفت دیگ هیچی به داییت نگو فقط بیا اینو بگیر(نواربهداشتی)برو اسفادش کن بعدا بهت میگم چیه😂😂😂😂

نه عزیزم بستگی ب جو خونه داره ربط ب ایران نداره من ب دخترم امسال میره کلاس اول یاد دادم 

به نظر من بچه با بچه فرق داره.یه وقت میبینی یه دختر به قول شما کلاس اولی پذیرای این صحبت ها هست،یه دخترم میبینی یکم دیرتر باید براش گفت.در هرصورت شما مادری و بچتو بهتر میشناسی 

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
من 8

واقعا 😳

چیزی ازش میدونستی نترسیدی

من تو ١۶ سالگی فوری ب مامانم گفتم  مامانم گفت سن بابامو داری هنوز نمیدونی باید چیکار کنی 😂😅😅 گفتم میدونم فقط خواستم تو هم بدونی 😅😅😅

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

حالا به هر حال جو ایران و سیستم اموزشیو ۱۰۰۰تا چیز مرطبت باعث شده بعضی از دخترا ندونن و بعضی خانواده ها به دختراشون اموزش ندن!