2777
2789
عنوان

لطفا كمكم كنيد - چطوري به ترس از رانندگيم غلبه كنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 32 پست

چرا عزیزم ترس نداره که آروم بری حتی به کسی ام بزنی چیزی نمیشه من سه روز بعد اینکه گواهینامم اومد نشستم پشت رول خودم ماشین و دنده عقب از پارکینگمون در آوردم و زمستون خودم دخترمو میبردم پیش دبستانی و میاوردم 

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطمعنم اگر شوهرم پشتم بود و به ترسم دامن نمیزد ومجبورم میکرد بشینم ترسم تموم میشد .همش میگم اگر ب ...

منم همیشه به شوهرم میگم اگه تو مشوقم بودی الان من راننده بودم..ولی بازم تشویقم نمیکنه .میگه هرجامیخایی بری بگو خودم ببرمت

خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود
چرا عزیزم ترس نداره که آروم بری حتی به کسی ام بزنی چیزی نمیشه من سه روز بعد اینکه گواهینامم اومد نشس ...

آفرين 

آفرين 

به قول قديميا دست راستت توسر من   

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

دوستانیکه میگن با تمرین ترس میریزه نه من یه مدت ماشین دستم بود و همه جا رفتم  باهاش اما راحت نبودم مثل بقیه استرس ته وجودم بود فایده ای نداشت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

شوهر منم هر موقع میشینه پیشم غر میزنه فلان چیزو اینجوری کن تند برو آروم برو ولی من کار خودمو میکنم سرش داد میزنم بهد حالا میگه میخوام حرفه ای بشی 😣

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
الان رانندگي ميكني ؟ يا مثه من دنبال بهونه اي ؟

نه نمیکنم چون شوهرم اجازه نمیده دس به ماشین بزنم چن بار کوبوندم دیگه نمیذاره😐 میخوام طلاهامو بفروشم براخودم ماشین بخرم 

منم همیشه به شوهرم میگم اگه تو مشوقم بودی الان من راننده بودم..ولی بازم تشویقم نمیکنه .میگه هرجامیخا ...

مثه من 

اونم ميگه خودم ميرسونمت 

يبار نميگه خودت برو 

منو ميخواي چكار ؟

حالا به پاي علاقش ميزارم ولي دستي دستي بهانه ننشستنو بهم ميده و از طرفي هم ميگم اگه اصرار كنم خودم برم يوقت به جايي بمالم بعد سرزنشم ميكنه ميگه ديدي خواستم خودم ببرمت نزاشتي ؟

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
منم همیشه به شوهرم میگم اگه تو مشوقم بودی الان من راننده بودم..ولی بازم تشویقم نمیکنه .میگه هرجامیخا ...

دقیقا میترسن روپای خودمون باشیم من تو همه موارد شوهرم همینه انگار از استقلال من میترسه با اینکه زن تحصیل کرده ای هستم همیشه برای پیشرفتم یا استقلالم نگرانه و اولین ترمز سد راهمه😳😧

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
 نه نمیکنم چون شوهرم اجازه نمیده دس به ماشین بزنم چن بار کوبوندم دیگه نمیذاره😐 میخوام طلاهامو ...

بخر حتما 

منم ميخواستم بخرم نزاشت گفت دو تاماشين ميخواييم چكار تو اين اوضااع ؟ دو تا بيمه . دو تا بنزين و خرج اضافه و پاركينك نداريم . 

اينقد غر ميزدم كه آخر رفت ماشينشو بنامم زد ولي باز جايي بخواييم بريم خودش ميشينه منو محلم نميده تعارفم نميكنه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
دقیقا میترسن روپای خودمون باشیم من تو همه موارد شوهرم همینه انگار از استقلال من میترسه با اینکه زن ت ...

منم همين حسو دارم 

هم شاغلم و هم تحصيل كرده 

يبار بخاطر همين موضوع پيش مشاور رفتم بهم گفتم تنها موردي كه همسرت ميدونه بهش نياز داري همينه . بهم گفت كم كم با ماشين مسيراي خلوتو برم و با سرعت كم . و گفت تنها هم برم كسي رو با خودم نبرم اولش . تا مهارت كافي رو بدست بيارم . همون دو سال پيش با اين راهكار جلو رفتم كمي حالا دوباره نگرانيم زياد شده . 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
بخر حتما  منم ميخواستم بخرم نزاشت گفت دو تاماشين ميخواييم چكار تو اين اوضااع ؟ دو تا بيمه . دو ...

خو مگه چن باردنیا میایم ک به علایقمون نرسیم .بنظرم اینا بیشتر از ماشینشون میترسن شوهرمنکه اینجوریه .ماشین خودم باشه کاریم نداره .ووام نترس بردار برو فقط اروم برو جوگیرنشو😆 به ترس و استرس و چیزای منفی ام اصن فک نکن شوهرمن اگه اجازه میداد نمیذاشتم ماشین یدیقه تو پارکینگ بمونه 

چقدر جالب همیشه فکر میکردم فقط خودم این شرایطو دارم الان با این تاپیک دیدم تنها نیستم 😶

منم راستش حالم بهتر شد فك كردم فقط من اينجوري ام 

بخدا انواع كتاباي غلبه بر ترس رو خريدم كه راهشو پيدا كنم 

مثه كتاب شهامت اثر دبي فورد 

عبور از ترس با ذهن آگاهي 

روانشناسي ترس 

من براي شما دعا مي كنم موفق بشيد 

شمام لطفا انرژي مثبتونو ازم دريغ نكنيد 

خيلي حس درموندگيه بدي انگار فلج باشم 

تو کنار منی نمی ترسه دلم