2777
2789

حدود ده ساله كه گواهي گرفتم دوسال پيش تصميم گرفتم بالاخره رانندگي كنم . با ترس و لرز يه مدت ميرفتم اداره . شوهرم ماشين رو از پاركينگ مياورد بيرون و بعد از ظهرام ميبرد تو خونه .  هر رو همون استرس و دلشوره . از دلشوره پاهام به طور غيرارادي لرزش ميگرفت .البته تو اون مدت هرگز استرسم كم نشد .  خلاصه باز وقفه افتاده اونم دوسال  حالا هر وقت ميگم خودم رانندگي ميكنم اينقد طپش قلب ميگيرم ونفسم بند مياد كه پشيمون ميشم . اسنپ ميگيرم جايي ميرم ولي ماشينه تو پاركينگو تكون نميدم . بعد گريم ميگيره كه چرا بي عرضه ام . حالا ديگه مطمئن شدم اين يه جور فوبياس اما راه درمانشو نميدونم .از همه بدتر مامانم ديوونم كرده كه بي عرضه ام 

حتي پارسال به اين فكر ميكرم برم هيپنوتيزم شايد ريشه داشته باشه . ولي بهم گفتن تنها نرو . يه ماه پيش گفتم فاصله افتاده رفتم آموزشگاه يكي دو جلسه آموزش برداشتم براي تمرين . مربيه گفت تو راننده اي چرا نميشيني ؟! 

حتي الان كه دارم براتون مشكلتو مينويسم دستام يخ كرده . انگار به جاي اينكه من ماشينو برونم رو كولم سوارش كردم بسكه بهم فشار مياد وقتي به مقصد ميرسيدم نفس راحت ميكشيدم كه آخيي تموم شد رسيدم . اما بدبختي نميتونم بي خيالش بشم غول شده برام . چكار كنم كسي تجربه اي مشابه من داشته ؟

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

کافیه چند روز ب ترست غلبه کنی

نهایت میخوای ۴ جای ماشین رو بمالی دیگه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

دقیقااا منم مثل توام...10ساله گواهینامه دارم.عاشق رانندگیم.ولی میترسم رانندگی کنم..حسرت رانندگی تودلمه..نمیدونم چراوحشت دارم

خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که فوبیاشودارم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

منم مثل توام راننده ام گواهیم واسه ده به بالا سال پیشه یکیالیم نشستم ام همش با استرس از وقتیم بچه دار شدم دوباره نشستم ترس تو وجودمه که اگر چپه کنم و کسی رو به کشتن بدم چی یه ترس نهفته دارم لعنتی ولم نمیکنه  نمیشینم شوهرمم از خداشه بهش دامن میزنه دوست نداره بشینم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
منم مثل توام راننده ام گواهیم واسه ده به بالا سال پیشه یکیالیم نشستم ام همش با استرس از وقتیم بچه دا ...

شوهره منم ترسمو بیشتر میکنه.میگه مبادا بزنی کسیو بکشیها

خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود
شوهره منم ترسمو بیشتر میکنه.میگه مبادا بزنی کسیو بکشیها

اي واي 

نه مال من چيزي نميگه ولي تشويقمم نميكنه كه برم 

حتي تا مسيراي كوتاه و خلوتم زود ميره خودش ميشينه كه من رانندگي نكنم 

بنظرم آدم مشوق نترس داشته باشه خيلي خوبه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

من مطمعنم اگر شوهرم پشتم بود و به ترسم دامن نمیزد ومجبورم میکرد بشینم ترسم تموم میشد .همش میگم اگر با نشستن من برای خودم یا کسی اتفاقی بیفته چی بعد بی خیال میشم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اي واي  نه مال من چيزي نميگه ولي تشويقمم نميكنه كه برم  حتي تا مسيراي كوتاه و خلوتم زود ...

يبار با پررويي تا خونه خواهرم رفتيم كل راهو منقبض بود 

ترجيح ميدم تنها باشم تا با اون 

تو کنار منی نمی ترسه دلم