2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده

486 بازدید | 47 پست

حتی حوصله توضیحشو ندارم برای همه خرج میکنه برای من که میرسه چیزای ارزون تر میخواد بخره یا میگه بیشتر از انقدر نشه تولدم گفت برای کورنا نمیگیرم بعدا بعدا هم نگرفت و انقدر پرسیدم ازش گفت همه چی کنسله برای سال اول عقدم یه کتونی160تومنی میخواد بخره بعد از منی که سرکار نمیرم توقع داره میگه خودت چیکار کردی انقدر با حرفاش دیشب ناراحتم کرده اصلا علاقه ی بهش ندارم منو عصبانی میکنع درد دلمو میگم میگه غر غررو توقع داره هیچی نگم میگه عروسی نمیگیرم چون خونه خریدم تلوزیرن خریده میگه سوپرایزه میگم چیه میگه تلوزیون میگم برای من سوپرایز نیست یا ماشین میخره میگه سوپرایز دارم برات برای تو خریدم ولی اصلا ب نام من نکرده و من علاقه ب ماشین ندارمانقدر باید اصرار کنم تا چیزی بخره میگه برو سرکار با کارکرد خودت بخر  اگه توقعت بالاس من مثلا مانتو188میخرم کتونی180یا یه شال80تومنی میگه توقع بالاس  خیلی عذابم میده مشاوره هم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای فک کردم این تایپک منه😂الان ی تایپک زدم باهمین عنوتن ولی منصرف شدم پاکش کردم

واقعا بدم اومده ازش خیلی با عین صبوری تیکه های بدی میندازه میگه پول عقدت رو باید به من میگفتی میخوای طلا بخری میگم این هدیه برای عروسه تو نباید بپرسی اصلا

😒😒😒😒بزن شتکش کن خو حالا ماشبن سوپرایزه دیگه یاتلویزیون ولی یادش بده برای توکادوبگیره

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
وای فک کردم این تایپک منه😂الان ی تایپک زدم باهمین عنوتن ولی منصرف شدم پاکش کردم

برای بچه ها کادوهای صدتومنی میخره بعد برای منم همون مقدار میخره انگار من بچم دلش نمیاد برای من خرج کنه 

😒😒😒😒بزن شتکش کن خو حالا ماشبن سوپرایزه دیگه یاتلویزیون ولی یادش بده برای توکادوبگیره

بهش میگم میگه توقع بالاس در صورتی که تا حالا برای من یه تیکه طلا نخریده یا یه چیزی که طلا نباشه ولی سوپرایز بشم میگم بهش میگه باغ برات گرفته بودم کنسل شد میزنه تو سرم در صورتی که هنوز کاری نکرده

واقعا بدم اومده ازش خیلی با عین صبوری تیکه های بدی میندازه میگه پول عقدت رو باید به من میگفتی میخوای ...

وای جقد بد حادا من مبگم بدم اومده از شوهرم سر اینا نیست.من باردارم بی دلیل بدم اومده ازش میبینمش بدم مباد

وای جقد بد حادا من مبگم بدم اومده از شوهرم سر اینا نیست.من باردارم بی دلیل بدم اومده ازش میبینمش بدم ...

تو ویارت اون بدبخت‌ رو گرفته ش😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
یه جوری انگار کوچیکت میکنه و ارزشت و میاره پایین،تو زندگی اذیت میشی بی شک...درست تصمیم بگیر

اصلا دیگه بهش پیام میدم همش با ناز جواب میده منم دیگه کاری بهش ندارم ادم سال اول برای زنش کفش میخره؟