2777
2789

سلام دوستان خواهر من تو ساری زندگی می کنه. دنبال یه دکتر خوب تو ساری میگرده. بهش دکتر الهام قلی پور و معرفی کردن. میگن خیلی تمیزه کارش قیمتاشم مناسبه

کسی پیشش لابیاپلاستی انجام داده؟

یه اتباقی افتاد الان نمیتونم‌تاپیک بزنم‌ اسی ببهشید 

بچه ها تورخدا گمک کنید اگه چیزی میدوتید الانکه پاشدم‌سرم گیج رفت تو اشمزخونه گم کم بی حس شدم‌ چشام سیاهی رفت دیدم دارم بی هوش میشم افتادم‌فقط پامو گرفتم بالا 

همسرمم بدن درد داره منم جند روز میس داستم سینمم خلطیه مادرشوهرمم حال خوشی نداره جواب تستش نیومده  مادربززگ همسرم تاره فوت شده از گرونا من چیکار گنم 

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش دکتر الهام قلی پورلابیاپلاستی   انجام دادم دکتر فوق العاده خوبیه. سابقه خیلی خوبیم داره. مطبش تو خیابون قارن کلینیک قارن هست. قیمتاشم منصفانست الان 3 تا 4 تومن میگیره نسبت به جاهای دیگه خیلی ارزونتره. دکتر فوق العاده مهربونیه

دکتر بنفشه قریشی جراح و متخصص زنان کارشون واقعا عالیه خواهرم لابیاپلاستی کرده پیششون منم قبل عید کربوکسی تراپی واژن انجام دادم واقعا از کارشون خیلی خیلی راضی هستیم من هر سوالی داشتم از طریق سایت مشاوره آنلاین ماوراطب می پرسیدم ازشون خیلی خوب بودش

من تو شهر ساری دکتر هدی حق نظر و میشناسم یکی از دوستای خودم بعد از زایمان برای درمان جای ترک های شکمش رفته پیششون... میگه ترک هام خیلی کمرنگ شده و نشون نمیده زیاد .... می گفت خیلی بیمار داره برای لابیاپلاستی و راضی ان اکثراً از عملشون

من خالم پیش دکتر هدی حق نظر لابیاپلاستی انجام داده خیلی راضیه. میگه هم مطب هم وسایل همه چیز مرتب و تمیز بود و خانم دکترم خیلی با تجربه بودن من خودمم برای عمل دیگه ای می خوام برم پیشش آدرسشو میزارم:  ساری، خیابان قارن، ساختمان کسری ، طبقه همکف مطب دکتر هدی حق نظر جراح و متخصص زنان

من و خواهرم پیش دکتر قریشی عمل لابیاپلاستی کردیم چون تجربه خیلی بالایی دارن و همه مریضاشون راضین
من و خواهرم چند ساله مریض دکتر قریشی هستیم من زایمان سزارین دو تا دخترامو پیش ایشون انجام دادم کار و اخلاقشون فوق العادست