2777
2789

مثلاًسر چه چیزایی بهت دروغ میگه؟

خب ببین اونا شخصیتشون پیچیده هس 

بعد تازه وقتی یه سریاهم انتظار دارن دروغ بشنون یه سری هم دروغ میگن دیگه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه ایشون کرد وسلام🙄

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

کاری نمیشه انجام داد، فقط دیگه به حرفاشون اطمینان نمیشه کرد

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
عزیزم همه ما ممکنه گهگاهی تو زندگیمون دروغ گفته باشیم ولی زمانی که این دروغ گفتن کار همیشگی یه انسان ...

اره درسته

ولی منظور من همونایین که عادت کردن

خب دردشون چیه من نمیدونم

اره درسته ولی منظور من همونایین که عادت کردن خب دردشون چیه من نمیدونم

دردشون اینه که شاید شاید شجاعت ندارن که راست بگن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

چه لذتیه وقتی راستشو میدونی و با نیشخند تو چشم طرف مقابلی که داره دروغ میگه زل بزنی😒😒😒

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
اره درسته ولی منظور من همونایین که عادت کردن خب دردشون چیه من نمیدونم

اگر اون فرد بهت نزدیکه به عنوان یه بیمار بهش نگاه کن حرفهاشو تایید نکن و اهمیت نده اگرم میتونی رابطه تو کم کنی که خیلی هم بهتر.

من زمانی که یکی دروغ میگه شخصیتش از نظرم کاملا تغییر می‌کنه و روش حساب نمیکنم‌.

اگر اون فرد بهت نزدیکه به عنوان یه بیمار بهش نگاه کن حرفهاشو تایید نکن و اهمیت نده اگرم میتونی رابطه ...

منم یجورایی همینکارو میکنم ولی بازم در ارتباطم با طرف و اعصابم خورد میشه ازش..

ولی دقیقااا همینه که میگید👏