2777
2789
عنوان

بچه دوم 🤔

339 بازدید | 38 پست

خودم ۳۳ سالمه پسرم ۳ سالشه.شرایط زندگیمون خداروشکر بد نیست خوبه ولی پسرم هنوز شیطونیای خودشو داره.خیلی مردد و دو دلم برای بچه دوم!

واقعا نمیدونم چیکار کنم بیشتر بخاطر این کرونای لعنتی و آینده خیلی میترسم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا امسالو بیخیال شو

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

عالیه ... 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

منم بعد یه سال بیارم نیارم بالاخره اوردمش الان دوماه و نیمشه کنارم خوابیده قربونش برم اختلاف سنیشونم هفت ستلو یازده ماه یا همون هشت سال

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
منم بعد یه سال بیارم نیارم بالاخره اوردمش الان دوماه و نیمشه کنارم خوابیده قربونش برم اختلاف سنیشونم ...

خدا نگهدارشون باشه مال منم دومی کنارم خوابیده با اختلاف سنی ۸ سال با داداشش😍

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

منم خیلی دودل بودم 

بچه اولم ۶ سالشه 

دومی رو باردار شدم 

۳۲ سالمه

من یدونه برام کفایت میکرد اما اینو به اصرار همسرم‌اوردم 

و دیگه هم جمع میکنم میزارم کنار پرونده بچه رو

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷