الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
عکس لود نشد سلامتی دلی که تنگ میشه اما چاره ای جز تحمل نداره
به نظرم دلش برا یکی تنگ شده ولی به دلایلی مثل غرور شرایط یا هرچیز دیگه ای نمیتونه باهاش حرف بزنه یاپیشش باشه بهش پیام بده و اینا.شاید میخواد طرف ببینه بفهمه این دلتنگش شده بهش پیام بده .
من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
این رفتارش آزار دهنده اس مخصوصا این که الان متاهل چن ساله چرا موقعی که من آنلاین میشم میذاره
یعنی فکرمیکنه با اینکه ازدواج فکر کرده هنوز به شما فکر میکنه و دلش براتون تنگ شده اینکه گفتین چندبار گذاشته ممکنه همینطورباشه .نمیدونم نمیشه بلاکش کنی؟
[QUOTE=149071760]نه توهم نزدم خیلی میخوام به روی خودم نیارم اما با این رفتاراش .....[/QUOTحالا شاید با خانومش قهره گزاشته اینو یا هر دلیل دیگه ای سریع ب خودتون نگیرید