2777
2789

من مامانم میگه خواب دیدم ی بار بهم گفتن ک حاملس دخترت و پسره بعد دوباره خواب دیده دختر با لباسای ابی

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مادر منم خواب دیده ...برا خواهرم خواب دیده بود بهش ساعت کادو دادن ..که ساعت نشانه پسر خواهرم پسر اورد ....بعد برا من خواب دیده بود انگشتر بهش دادن که نشونه دختره ..منم دختر باردارم....

احتمالا تعبیر خواب مادرت همون پسر ...دقیق نمیدونم 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی

آره مامانم خواب دیده که مامان بزرگم که فوت کرده اومده به من شوهرم یه نوزاد پسر داده رفته 

یه بار دیگه‌هم‌خواب دیده من شوهرم با سه تا بچه داریم زندگی میکنیم دوتا پسر یه دختر 

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

اخه وقتی خواب دیده بود من دنبال بارداری نبودم بعدش فهمیدیم شوهرم مشکل داره الان باردارم مامانم هی میره لباس پسرونه میگیره 

من اون ماه که اقدام بودم مادرم خواب دید مادرخدابیامرزش یه بچه قنداق پیچ میده بغلش.. 

همون ماه باردارشدم.. الان دخترم 3 سالشه کلا خونه مامانمه و اونو ببشتر از من میخواد 😐

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
آره مامانم خواب دیده که مامان بزرگم که فوت کرده اومده به من شوهرم یه نوزاد پسر داده رفته  یه ب ...

خب اخرش نی نی چی بود

عزیزم ایشاله چهارتا بچه ناز

قربانت مرسی انشاالله شماهم همونی میشه که میخوای کوچولوتو صحیح سلامت بغل میگیری

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا