2777
2789

سلام بنظرم میشه گفت نصف بیشتر مردا خیانت میکنن و نصف خانمها 

بهترین قیمت و شیک ترین لباسهای کودک از دست ندید 🤩 ارتباط با ادمین @ninipoosh188لینک کانالمون👇 https://t.me/joinchat/AAAAAFW2KPsDCLh89hLe1gTtell:09058612593 تهران جنت آباد جنوبی نرسیده به مرکز خرید سمرقند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنا هم مثل مردا ولی مردا تو این کشور مشکلی واسشون پیش نمیاد خیانتشونو علنی میکنن زنا پنهان می مونه ...

آره چند وقت پیش تو محله پادر شوهرم اینا مرده اومد خونه یهو زنشو با همسایشون لخت گرفت😷😷😷

نمیشه درست فهمید

یکی مذهبیه و واقعا کارش درسته و سربه زیر و آقا 

خیانت هم نمیکنه

یکی دیگه مذهبی هست و معتقده چون میتونه و دین اجازه داده میره سراغ صیغه

ولی یکی رو میبینی مذهبی هم نیس ولی چون زنش براش مهمه و دوست نداره ناراحتش کنه اهل خیانت نیس

و بعضیا هم که خاک بر سرا ماشالله 😅 هر خانم چه پیر چه جوان میبینن تو خیابون یه بوقی میزنن شاید یکی رو تور کنن🙄

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من زن خیانتکار واقعا ندیدم یا نمی دونم اما با توجه به چیزایی که آدم میشنوه به نظر من زنا نهایتا 5 در ...

این منطقی تره. منم زیاد ندیدم. زنا فک کنم 20 درصدی باشن. ی بار رفتم ی آرایشگاه همه این کاره بودن. ترس ورم داشت...

بنظرتون خودارضایی مردا هم یه جور خیانته؟

خیانت نیس 

و کار زشتیه

ولی فکر کنم عادت کردن 😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من بار اول بود می‌دیدم اما عاشقش بودم کمرم شکست

والله من ازدواج نکردم ولی فکر کنم اکثر آقایون تو مجردی حالا کم یا زیادش رو نمیدونم ولی اینکارو میکنن

و معمولا عادت میشه براشون

شما هم خودت رو ناراحت نکن گلم