2777
2789

متاسفانه دختر عموم بعد از اینکه سه بار پی جی دی کرد و ۶۰ ملیون خرج رو دستش موند هنوز پسر دار نشد وتازه متوجه شده که با این کار بمباران هورمونی شده و شدیدا احتمال سرطان در آینده براش وجود داره منم پسر میخوام اما اگه بی بجه هم بمونم PGD یا ای وی اف نمیکنم خدا به همه مادرانی که آگاهی ندارن کمک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان اگر کسی تاحالا ای وی اف ivf یا پی جی دی PGD برای انتخاب جسیت فرزند انجام داده و نتیجه شو لطفا برای پسر یا دختر دار شدن به اشتراک بذاره من دوستم پزشکه و میگه که این روش ها باعث میشه در آینده سرطان  تخمدان و پستان بگیری و اینکه از سلول های جنین را بر میدارن تست میکنن  تا ببینن و پسر‌ ه یا دختره و احتمال آسیب به جنین هم هست میگن ۵۰ ملیون خرجشه من اصلا پول برام مهم نیست میخوام فقط صدرصد باشه اما نه به قیمت جون خودم و بچه از شما دوستان خواهش میکنم تجربیات خودتونو در مورد پسر دار شدن با این روش ها  اختیار من بذارین تاتکلیفم معلوم‌بشه که چکار کنم ؟

من در ارتباط با روش های مختلف انتخاب جنسیت فرزند تحقیقات زیادی انجام دادم و متاسفانه متوجه شدم که بعلت تزریق داروهای هورمونی با دوز بالا بمباران هورمونی در بدن زن رخ میدهد و احتمال سرطان ها در سال های آینده افزایش می یابد و حتی عوارض آن روی نوزاد هم ناشناخته است و من ابتدا تصمیم داشتم که از روش صدرصد ای وی اف ivf یا پی جی دی برای پسر دار شدن استفاده کنم اما  هم اکنون از اینکار منصرف شدم و حاضرم از همین روش های طبیعی انتخاب جنسیت با درصد ۹۰ را بپذیرم و ۱۰ درصد ریسک کنم اما خدای نکرده سرطان نگیرم وظیفه اخلاقی من این بود که اطلاع رسانی کنم که برای انتخاب جنسیت از این روش های ازمایشگاهی و خطرناک استفاده نکنید و در عوض دنبال یک دکتر مجرب و کاردان از روش های انتخاب جنسیت طبیعی استفاده کنید تا در آینده پشیمون‌ نشوید و‌من این اطلاع رسانی را برای رضای خدا انجام میدهم و امیدوارم که خداوند منو به آرزوی بزرگم‌ که پسر دار شدنه برسونه لطفا برام دعا کنید

من در ارتباط با روش های مختلف انتخاب جنسیت فرزند تحقیقات زیادی انجام دادم و متاسفانه متوجه شدم که بع ...

میشه بپرسم چرا تو همه تاپیک ها اطلاع رسانی میکنید؟

از طرف شوهرتون برای پسر بچه در فشار هستید؟

اگه فصولی نباشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊