2777
2789
عنوان

چیکن استراگانوف 😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 42 پست
دوتاش خوبه ولی بیف تقریبا همه پسنده. چیکن کمی خشکتره.  خانم ها دستور یکیه. فقط بیف. گوشتش ر ...

اره راست میگی 👌👌😋

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
ولی فکر کنم خیلی غذای سنگینی بشه ها چون همین چیکن خودش سنگینه بخاطر خامه ش آدمو زود سیر میکنه اگر پا ...

میشه خامه رو در حد یکی دوقاشق زد. بیف بخاطر همون آب گوشت و آرد.... غلیظ میشه و خامه زیاد نمی خواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اردش منظورت همون سس بشامل؟! 

سس بشامل که نمیشه گفت. قارچ رو که کمی تفت بدی.  بعد گوشت پخته رو بهش اضافه کنی.  ابگوشت که تقریبا اندازه نصف لیوان یا بیشتر مونده یک قاشق آرد بهش اضافه کنی قشنگ هم بزن که گوله نشه. بعد به بقبش اضافه میکنی

میشه خامه رو در حد یکی دوقاشق زد. بیف بخاطر همون آب گوشت و آرد.... غلیظ میشه و خامه زیاد نمی خواد&nb ...

خودت درست کردی تو خونه؟خوب میشه؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
خودت درست کردی تو خونه؟خوب میشه؟

بله عزیزم  زیاد. خیلی خوب میشه. درست کن خودت میبینی که از چیکن خیلی بهتر میشه

من گوشت گوساله  ... نو پیاز خلالی و سویا سس و فلفل چند ساعتی میخوابونم. نمک نمیزنم که دیرپز نشه و سویا سس نمک داره.... البته نخوابونی... هم میشه 

بله عزیزم  زیاد. خیلی خوب میشه. درست کن خودت میبینی که از چیکن خیلی بهتر میشه من گوشت گوسال ...

مرسی عشقم ممنون❤😚

استارتر عزیز بی زحمت بگید چه مزه ای میده من اصلا تاحالا غذاهایی که روش شیر وخامه اس رو امتحان نکردم ...

من شیر و خامه نمیریزم اخر سس مایونز که ابلیمو و ادویه زدم اضافه میکنم درحد که فقط گرم بشه خوشمزه میشه مادوستداریم