2777
2789
عنوان

یه چیز لگم بهم نخندینا😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 39 پست
الان منظورتون اینه دعا کنیم یا نکنیم من متوجه نشدم !

منظورم این بود که دعا کنید🌺

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برادرزادم کما بود تاپیک زدم شکر خدا دوروزه هوشیار شد ایمان آوردم

ترومدا براخواهرزاده منم دعاکنین کرونا گرفته بیهوشی زدن بهش همش توفکرم دیونه شدم بچه است

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شالله همه به حاجتاتون برسید واسه منم دعا کنید تو شرایط افتضاح مالی ام باردار شدم و از همه مهم تر دعا کنید پوا سزارینم جور بشه ۶ ملیون 

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
متوجه‌نشدم دعامون خوب بوده یانه

دعا تون خوب بوده منظورم این بود فقط پنج نفر صلوات فرستادن....

بازم حتما قسمتم نبوده😔

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم برادرزادم کما بود تاپیک زدم شکر خدا دوروزه هوشیار شد ایمان آوردم

خداروشکر☺

واسه منم دعا کن خواهر واست ایت الکرسی میخونم حاجت رواشی انشالله💞

انشالله حاجت روا شی💓

مرسی عزیزم😘

دقیقا منم تاثیرشو دیدم اینجا

دقیقا من مشکل داشته باشم اینجا میگم فوری حل میشه،وقتی واسه سونو رفتم و تاپیک زدم استقبال نشد  یه حالی شدم اصن😭😭😭😭

میشه برا آروم شدن یا تموم شدن زندگی منم دعا کنین خسته شدم از گره های مداوم و بی مسئولیتیه شوهرم دعا ...

انشالله مشکل ت حل شه عزیزم😔

ان شالله همه به حاجتاتون برسید واسه منم دعا کنید تو شرایط افتضاح مالی ام باردار شدم و از همه مهم تر ...

انشالله ماه بعد دامنت سبز بشه🌺

واسه منم دعا کن به راحتی باردار شم😶

ترومدا براخواهرزاده منم دعاکنین کرونا گرفته بیهوشی زدن بهش همش توفکرم دیونه شدم بچه است

حتما دعاش میکنم

انشالله خدا شفاش بده🌸