2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوت خوبه اصلا نگران نباش حتی یه درصد احتمال زیاد تیروییدت کم کار شده و متوجه نشدی نه توده داره نه پرخونی پس واقعا هیچی نیس با یه دوره دارو خوردن تیرویید درست میشه البته ممکنه که تیرویبد کم کارت برات بمونه ولی بازم نگرانی نداره

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

گواتر نگران کننده نیست اگه هورمون خوب باشه به دارو احتیاج نداره اضطراب و استرس از خودت دور کن گواتر ...

ازمایش تیرویید اخرین دفعه tpo بالابود که برا بارداری خطرناکه فردا باید ازمایش بدم ببینم تغییری کرده

سونوت خوبه اصلا نگران نباش حتی یه درصد احتمال زیاد تیروییدت کم کار شده و متوجه نشدی نه توده داره نه ...

اصلا گیج شدم اخرین ازمایشم که ۵ ماه پیش دادم نه پرکار بود نه کم کار tpoبالا بود که برا بارداری خطر داره.شما میدونی تنبلی یا پلی کیستیکو تو سونو نشون میده یا نه

اصلا گیج شدم اخرین ازمایشم که ۵ ماه پیش دادم نه پرکار بود نه کم کار tpoبالا بود که برا بارداری خطر د ...

من که ندیدم جایی نوشته باشه ولی نگران نباش 

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...