2777
2789

[QUOTE=149015035]تحت 

بسلامتی عزیزم انشالله یدونه سالمشو بغل کنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من بعد از سه سال و خورده ای اقدام کردم همون دفعه اول شدم سقط شد ، نه ماه بعد اقدام کردم باز همون دفعه اول شدم ولی شیمیایی بود و نموند ، ماه بعدش باز اقدام کردم خدااا رو شکر الان هشت ماهم .

مشکلی نداری عزیزم تا یکسال زمان داری

ولی چکابای قبل بارداری رو حتما انجام بده 

انشالله زود باردار میشی 

خدایا مواظب پسرم باش   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا یکسال اقدام و ج نگرفتن میگن نرماله 

اما بعدش نه،اما ب نظر من شما ازاین ماه اقدام اگ نشد ب پزشک مراجعه کن

اشتباه منو نکن،منم چون تا یکسال نرمال بود ک تو اقدام باردارنشدن،تا تقریبا ۱۰ماه اقدام نرفتم دکتر

و تازه رفتم تحت نظر و تو ماه۱۱ اقدام هستم 

و پشیمونم ایکاش زودتر تحت نظر دکتر نرفتم 

خدایا شکرت♥
منم بعد ۵ سال باردار شدم ولی هفته ۶ هستم جنین دیده نشده دکتر میگه سقط میشه 😥😥😥

عزیزم دکترا ادمو به استرس میندارن به خدا توکل کن هفته ۸ شاید دیدخ بشه چرا میگن سقط اح☹

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
عزیزم انشالله ایندفعه ی سالمشو بغل کنی سقط خیلی سخته من خودم تجربه کردم

مرسی فدات.. آره خیلی سخت بود وقتی آمدم خونه صبرکردم تاشوهرم رفت سرکارکلی گریه کردم.. .. انشالله شماهم هرچی زودتر مامان شی

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
چند سالته؟ اگر یک ماه دیگه اقدام کردی و باردار نشدی، رفتی دکتر، بگو یکساله اقدامم. الکی یکسال حیرون ...

چرا الکی بگه یه سال

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

از من میشنوی برو یه چکاب کامل بده

من بعداز دوسال میخواستم باردار شم اول رفتم چکاب کامل دادم و فهمیدم تنبلی دارم و کم کاری تیروئید دوماه اقدام کردم و نشد حالا دارم قرص استفاده میکنم