2777
2789
عنوان

خانمهای باردار لطفا میایید ؟

170 بازدید | 25 پست

سلام من یه ماهه که عقب انداختم و بیبی چک و ازمایشم مثبت شده🤗 خیلییییی خوشحالم همون اقدام تو ماه اول😍 خیلی غافلگیر شدمو هیچ فکر نمیکردم ولی حالا ۱۹ وقت دندون پزشکی دارم و دندونمو که عصب کشی کرده رو کش نکرده و نمیشه رو کش نکنه چون تراشیده و زیر کار زده . و دو من عادت دارم به شکم بخوابم‌طاق باز کلا خوابم نمیبره و پهلو هم همینطور ولی شوهرم میگه حالا بچت ریزه و فینقیلیه عیب نداره هر جور راحتی بخواب امروز خوابیدم دل درد شدم اشکال نداره ؟ 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه واس من دعا کنی مشکلم حلشه تو الان مامان شدی زودی دعات میگیره 😭😭😭🥺

چشم عزیزم امیدوارم به خدا هر کی هر مشکلی داره خدا خودش حل کنه 😘

همون‌ماه اول؟ خوابیدی یعنی مال منم‌میوفته😭

نگران نباش بابا تو ک هنوز اولشی هنوز تو رحمت جا نگرفته..بیشتر مراقب باش کمتر بخواب عادت کنی دیگ 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نگران نباش بابا تو ک هنوز اولشی هنوز تو رحمت جا نگرفته..بیشتر مراقب باش کمتر بخواب عادت کنی دیگ  ...

باشه فدات دعا کن چیزی نشه شوهرم‌خیلی ذوق کرده ... شادو پشیمون نشه خوبه 😭