2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چیزی هوس نمیکنم یوقتا از بس شوهرم اصرار میکنه چی دوس داری یه چیزی الکی میگم ولی به معنای واقعی و ...

آخه نمیشه که من حاملگی اولمه همش فک میکردم چیزی هوس میکنم ولی انگار ن انگار😑😑😑😑😑😑

خخخخ عزیزمممم عین من بودی...نه بابا هنوز امروز وارد دوازده هفته شدم

ان شا الله بسلامت فارغ بشی عزیزم  مراقب خودت و کوچولوت باش  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
وای منم بعضی وقتا میگم اومد دوتا میزنم در تونش😂

دقیقا عین من😂😂🤣🤣🤣🤣 اشکم درمیاد بعضی وقتا. تهوع خیلی خیلی شدید داشتم، احساس خفگی و چسبندگی تو گلو و.... هزارتا درد دیگه😂 هرماه با یه درد جدید سوپرایز میشم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

دقیقا عین من😂😂🤣🤣🤣🤣 اشکم درمیاد بعضی وقتا. تهوع خیلی خیلی شدید داشتم، احساس خفگی و چسبندگی تو گ ...

وای سورپرایز عالی بود منم کلا هرروز صبحم سورپرایز داره بچم بزام😂😂😂

وای سورپرایز عالی بود منم کلا هرروز صبحم سورپرایز داره بچم بزام😂😂😂

حالا کجاشو دیدی😬😂😂 بعضی وقتا همچین لم میده رو مثانه م. انقدر درد میگیره😖 که نمیتونم راه برم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

آخه نمیشه که من حاملگی اولمه همش فک میکردم چیزی هوس میکنم ولی انگار ن انگار😑😑😑😑😑😑

حالا که شده دیگه عزیزم .بقول خالم همش الکیه شیکموها هوس میکنن خودشم همه چی میخورد من فقط .دو سه بار هوس آش کردم ....