2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا ...

178 بازدید | 16 پست

بچه ها دیشب تو خونه مادرشوهرم  بچه خواهرشوهرم تو بازی با بچه من خورده زمین زخمی شده حالا بماند که چند بارم این اتفاقات برای بچه منم افتاده خونشون ... بعدش خواهرشوهرم از بازار امده طلبکار شده چرا حواستون نبوده تا بحالم اینطور پیش نیومده ولی کلا با کنایه میخواست برسونه که تقصیر منه در حالیه که من خیلی مراقب بودم و هستم ولی خب اتفاقه. همه هم فقط خودشو مقصر دونستن. خداروشکر هم چیز خاصی نشد کمی فقط ورم کرد لبش... امروز دو بار زنگ زدم خونشون نبودن بعدش با گوشیش تماس گرفتم اما جواب نداد دیگه از مادرشوهرم سراغ گرفتم گفتش خوبه خداروشکر.. حالا نمیدونم بازم پیگیر باشم رنگش بزنم یا نه ؟

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عامو

دفه دیگه هم بچه شو خواست بذاره بگو من مسئولیت قبول نمیکنم بچه خودم رو هم بهش برسم خیلیه

با ادمای حساس باید رک بود

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

الان دلخور ه عزیزم بزار آروم بشه خودش پیش خودش فکر کنه کلنجار بره میدونه که مقصر نیستی و نبودی 

عزیزم دوستم غصه نخور

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

چقدر پیگیری و خودت تو دست و پا میندازی!!!

زنگ زدی خودش خواست شمارت دید زنگ میزنه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه عامو دفه دیگه هم بچه شو خواست بذاره بگو من مسئولیت قبول نمیکنم بچه خودم رو هم بهش برسم خیلیه ...

نه گذاشته بودش پیش مادرشوهرم 

خود مادرشوهرم زنگید بیایید اینجا بچه ها بازی کنن با هم

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
الان دلخور ه عزیزم بزار آروم بشه خودش پیش خودش فکر کنه کلنجار بره میدونه که مقصر نیستی و نبودی  ...

نه اخه تقصیر من نبود اصلا .. کلا از همه طلبکاره .. اخه ادم که نمیتونه ثاتیه به ثاتیه دنبال بچه بره که