2777
2789
عنوان

بعد فریز کردن لک دیدم......

3972 بازدید | 22 پست
بعد از زایمان سزارین دکترم گفت زخم دهانه رحم داری باید بعداز ازمایش و نمیدونم چی و چی که فرستادم بیمارستان از زخم تیکه برداشتن و تست پاپ اسمیر ووو گفت باید فریز شی سه هفته پیش فریز کردم گفت تا سه هفته نزدیکی نکنید حالا دیشب بعد از نزدیکی لک دیدم و خیلی سوزش داشتم و امروزم لکه بینی داشتم طوری که پد گذاشتم به تظرتون طبیعیه ؟؟؟!!!
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذین جون دکترم تو معاینه دید بعد فرستاد پاپ اسمیر والا کل برگه جواب انگلیسی با کلمات تخصصی بود من سر در نیاوردم بعد گفت پاپ اسمیرت سالمه بعد فرستاد یه نوع تیکه برداری که اسمش یادم نیست روی زخم یه نوع دارو ریخت بعد از دورش تیکه برداشت اونجا هم دکتره زخممو تایید کرد حالا چه فرقی داره دوستم علت سوالت چی بود
رویا جون من واسه چکاب برای اولین بار رفتم پیش دکتر گفت یه تست پاپ اسمیر بده لازمه واسه همه جوابشو اوردی معاینت میکنم که نتیجه آزمایشت مخدوش نشه جوابو که بردم گفت مشکلی نداری نیاز به معاینه نیست هر چی گفتم بعد یه ماه نوبتم شده معاینه کن گفت نیازی نیست حالا میگم دکتر معاینه نکرده اگه زخمی میبود تو تست پاپ هم نشون میداد؟
عشق آن نیست که به هم خیره شویم عشق آن است که هر دو به یک سو بنگریم.
من تا چند روز اب ریزش داشتم بعد که وقت پریم بود خیلی بعد با خونریزی زیاد پری شدم حال سه هفته گذشته حالابرم فردا ببینم چی میگه
چند وقته زایمان کروی دوستم ؟ اذبن جون دکترت ازت آزمایش پاپ اسمیر رو گرفته دیگه درستهوگرنه چجوری تست ازمایش دادی ..دکتر همینکه بخواد لوله دستگاه رو داخل ببره متوجه میشه که شما زخم داری یا نه
رویا جون خودش انجام نداد فرستاد آزمایشگاه اونی هم که تست رو انجام میداد دکتر نبود کارشناس آزمایشگاه بود
عشق آن نیست که به هم خیره شویم عشق آن است که هر دو به یک سو بنگریم.