2777
2789

سلام من یه مدته باشگاه میرم ولی وقتی میومدم خیلی گشنه و حریص میشدم نمیتونستم خودمو کنترل کنم همه زحماتم ب باد میرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد کلی اومدم تو ابنترنت گشت زدم تا ی چیز بدون ضرر پیدا کنم تو همین سایت و سایتای دیگه دیدم از پودر اسلیم لست خیلی تعریف کردن و گفتن بی ضرره رفتم خریدم چند روز اول روزی دو پیمانه با شیر خوردم ولی الان کاملا اشتهام کم شده حتی اگه نخورمشم اشتهایی ندارم الان ی هفتس میخورم

امیدوارم برای شماهم مفید باشه

چقددددددر زشته که دو خط مینویسید و بقیه اش رو چکه چکه میگید!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم هیچ ب صفحه دومم نرسید تمام تلاشمو کردم زود تایپ کنم بفرستم😐😐

خب در همون پست اول میگفتی و بعد گزینه ایجاد تاپیک رو میزدی!!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...