2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر ما که اختیاری انجام نمیدن

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

باید بری بیمارستان شخصی، من نور شهریار  انتخاب کردم دکترمم هم که تحت نظرشم جراحه همونجاست گفت ۶ الی ۷ تومن میشه هزینش

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
ببخشید همه ی هزینه رو به بیمارستان دادید یا به دکتر هم دستمزد جدا دادید

اکثر دکترا زیرمیزی میگیرن ولی دکتر من نمیگیره میگفت من دلی کار میکنم دلیلی نداره زیرمیزی بگیرم سنش زیاده آقاست دکتر محشریه دکتر هدایتی اُمام

من 2 بار سزارین گردم پیش دکتر شبنم بزرگ زاده.عالی عالی هست از هر نظر. پول اضافه هم نگرفت اصلا ازم.فقط هزینه بیمارستان رو گرفت. خیلی خیلی مهربون، با سواد و با حوصله است. من که عاشقشم و بخصوص سر دومی واقعا مدیونشم. بعد خدا همه چیمو از دکتر بزرگ زاده دارم. این ادرس پیج اینستاشه: Dr_Bozorgzade

کددم بیمارستلن? هزینش چقدر شد

یکبار بیمارستان الغدیر و یک بار بیمارستان تندیس بودم. البته فک کنم خانوم دکتر بزرگ زاده چند تا بیمارستان دیگه هم قرارداد داشتن. انصافا من مدیونشونم و همیشه هم براشون دعا میکنم. میتونی دقیقش رو از خودشون بپرسی. هزینم تو الغدیر شد حدود 3.5 تا 4

دقیق نمیدونم چون من یکم کارهای اضافه هم داشتم و برا همین نمیدونم سزارین دقیق چقدر بود ولی تندیس گرون تر بود.