2777
2789
عنوان

قرص لاغری معتبر سراغ دارید بیاید لطفاا

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست
نه قرص نه دمنوش ب درد بخور نیستن  فقط رژیم اصولی

خب رژیم برای افرادیکه اعصاب قوی دارند نه منکه همینطوری مشتریا رومخمم ازینطرفم گرسنگی عذابم بده دیگه هیچی 10 برابر دیگه میخورم

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رژیم برای افرادیکه اعصاب قوی دارند نه منکه همینطوری مشتریا رومخمم ازینطرفم گرسنگی عذابم بده دیگه ...

رژیمی که گرسنگی بده اصولی نیست دیگه 

من با کالری شماری و سالم خوری خیلی راحت دوماهه ۷ کیلو کم کردم 

اتفاقا حال روحیمم  خیلی خوب شده بود 

تو شدی 🌙من👶❤️
من میخوام 20 کیلو کم کنم بنظرت باید چنددوره مصرف کنم

شصت تا کپسوله به من گفت قبل غذا دوتا بخور ولی چون من میخوام بارداربشم گفت قبل ناهار دوتا بخور اگه دیدی اذیتت کرد یدونه بخور

خدایا شکر❤
رژیمی که گرسنگی بده اصولی نیست دیگه  من با کالری شماری و سالم خوری خیلی راحت دوماهه ۷ کیلو کم ...

من رژیم پروتئین گرفتم رژیم کالری شمار گرفتم رژِم پروتئینی خیلی حالمو خوب کرد انرژِم چند برابر شده بود این برای 6 سال پیشه خیلی حس جوونی داشتم عالی بود برام الان دیگه نمیتونم دیوونه میشم فقط یه قرص مطمئن میخوام که کمکم کنه 

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
من رژیم پروتئین گرفتم رژیم کالری شمار گرفتم رژِم پروتئینی خیلی حالمو خوب کرد انرژِم چند برابر شده بو ...

انشالله بازم میتونی کم کنی روحیه ات و خودت میتونی بسازی عزیزم 😍،

اگه قرص میخوای بگیری حتما برو پیش دکتر خوب تا اون تجویز کنه

تو شدی 🌙من👶❤️