2777
2789
عنوان

کسی بوده که تنبلی تخمدان داشته باشه وچاق باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 33 پست
پسر 

من دوتا دختر دارم قصد بارداری برای پسر رو دارم شما رژیم خواستی گرفتی یا براتون جنسیت مهم نبود شما پریودتون منظم بود 

من منظم نیست 

ببخشید از این همه سوال 

خدایا شکرت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم گفته 10 کیلو کم کن ولی هرکتاری میکنم نمیشه

منم نمیشه ولی دکی گف متفورمین بخور لاغر میشی

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
منم نمیشه ولی دکی گف متفورمین بخور لاغر میشی

من انسولین میزنم لاغر نشدم که نشدم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
آره واقعا من شام شبو قطع کردم به جاش میوه میخورم ولی وزنم یکمم تکون نمیخوره چقدم ورزش میکنم

فقط با پیاده روی میشه خوب لاغر شد که الانئ نمیشه بیرون بریم بعد من تو این کرونا 10 کیلو هم اضافه کردم شدم 90

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من انسولین میزنم لاغر نشدم که نشدم

واقعا 🤦‍♀️پس منم نمیشم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
واقعا 🤦‍♀️پس منم نمیشم

من دیابت دارم متفرومین از امروز شروع کردم کنارش بخورم

شما دیابت دارید؟

اره

منم چند هفته پیش ازمایش قند خون دادم قند ناشتام 112بود  زیاده یانه به نظرتون؟ شما که دیابت دا ...

من ناشتا قبل از کرونا رو 130 بود ولی الان مکه همش تو خونم همش بالایی 200 هست  خیلی رعایت کن قندت بالاست

واقعا😔

اره حتما باید بری دکتر غدد بعد هم یه ازمایش a1c بدی ببنی تو این سه ماه اخیر قند خونت چقدر بوده شاید تازه گرفته باشی

من دوتا دختر دارم قصد بارداری برای پسر رو دارم شما رژیم خواستی گرفتی یا براتون جنسیت مهم نبود شما پر ...

من از کیت تخمک گذاری وتایین دقیق زمان تخمک آزاد شدا استفاده کردم 

روز ۱۵ تخمکم آزاد شد دقیقا روز و شبش رابطه داشتم  

مقاله هایی در این رابطه هست بخون