2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا بچه دارید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 46 پست
وااای ماشالاچه ارداه ای منم دوسدارم بیارم وای خیلی سخته میترسم

البته شوهرمم کمک میکنه.... دخترمو وابسته خودش کرده.. اکثر کارای دخترمم باباش انجام میده...غذا و شیشه و پوشک و تعویض لباس و.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی کمکت می‌کنه چون هردوشون به توجه خیلی زیادی نیاز دارد دست تنها خیلی سخت میشه

هم مادرم هم مادر شوهرم، پدرم هم اولی خیلی وابستشه 

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
عزیزم بچه هات دخترم یاپسر؟سختت نیست الان چون منم قصداقدام دارم بچم ۲سالشه

جفتشون پسرن...

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
سلام اسی قدم نو رسیده مبارک  یه سوال از فاصله کم بین بچه هات راضی هستی؟ تو بارداری دوم اذیت ش ...

تو بارداری دومم برعکس اولی اصلا اذیت نشدم فقط یکم شستن زیر بچه واسم سخت بود بعضی وقتا هم عصبی بودم ولی خوب بود به نظرم فقط الان مشکلم شیر دادن به بچه دومه که نمیدونم اولی چطور کنار میاد باهاش...

[QUOTE=148965494]تو بارداری دومم برعکس اولی اصلا اذیت نشدم فقط یکم شستن زیر بچه واسم سخت بود بعضی وقتا هم عصبی بودم

من پسرم چهارماهشه.دوس دارم اختلاف سنی بچه هام کم باشه

به نظر تو که تجربه داری پسرم چند ماهه بشه خوبه برای اقدام؟ توی بارداری دوم برای رفتن به مطب و اینجور جاها گل پسرت رو چکار میکردی؟

[QUOTE=148965494]تو بارداری دومم برعکس اولی اصلا اذیت نشدم فقط یکم شستن زیر بچه واسم سخت بود بعضی وق ...

والا چون اوضاع خطری بود سره هم ۴ بار رفتم مطب ولی خب خوبیش این بود که مادرم کمکمه والا منم فکر میکردم فاصله سنی کم خوبه باهم بزرگ میشن ولی الان فکر میکنم به مشکل بر بخورم

خوش به حالت😍😍 واسه منم دعا کن خدا بهم یکی دیگه بده

انشالله یه نی‌نی ناز بیاد تو دلت

خداحفظشون کنه همجنس راحتره

حسادتش فکر کنم بیشتر باشه خیلی گیجم نمیدونم چکار کنم

منم روزگارم همینه بچه سه ماهه دارم و. دوساله 

تو چکار میکنی؟ چطور مراعات جفتشونو میکنی برخوردت چجوریه؟ چکارا باید بکنم؟