2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی عوضی یکی که حیوون خونگی داره بیاد کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 23 پست

اول از همه اینو در نظر بگیر حیوون خونگی مث یه بچه‌س ک تااخر عمر باید مواظبش باشی دقیقا مث ی بچه‌ی ۵ساله نیاز به رسیدگی و مراقبت داره

هزینه داره مریض میشه توجه میخواد

نژادش مهم نیست اگه اپارتمانی خونت باید بدونی ممکنه همسایه ها شاکی بشن برن رو اعصابت سروصدا داره 

پول بابت خریدش نده از پناهگاه و پیجای واگذاری یدونه ب سرپرستی بگیر اینجوری پول تو جیب ادمای سودجو که از حیوونای بیچاره توله کشی میکنن نمیره

ببين ازت خواهش ميكنم اگه واقعا اعصابشو دارى بيار بعد نرو پس بده يا ولش كن تو خيابون سگ داشتن مساوى ...

اما اگه با همه اينا اوكييه بيار و يك عشششششق واقعى رو تجربه كن😍😍😍😍😍😍بعدا جوري ميشه كه از خودتم بيشتر عاشق ميشي شده واسه خودت چيزى نخرى واسه اون ميخرى

به راننده تاكسى بگم:سلام خسته نباشيد حرم لطفا در بابل جواد😍به نزديكاى حرم كه ميرسيم بزور موهامو ميدم تو و چادر رو از كيفم در ميارم آماده ميكنم از تاكسى پياده ميشم و سعى ميكنم هرطور شده با نابلدى تموم موهامو بكنم تو و خودمو با چادر بپوشم ميرم جلوتر از در نون رضوى رد ميشم و به خودم وعده خوراكياشو ميدم،ميرسم حرم از ايست رد ميشم و وارد بهشششششششت روى زمين ميشم جايي كه هوا هميشه مطلوبه نه سرده نه گرمه بو حرم بو حاجت روايي بو عشق دورتادورمه دست ميكشم به در و ديوارش بوش ميكنم حسش ميكنم غرق شاديم خودمو بين مردم ميپيچونم با اينكه هيچ وقت دستم به ضريح نرسيده اما از همون دورادور سلام ميكنم و با امام مهربونم حرف ميزنم اين لحظه هاى پر از آرامش هزار بار تقديم به هممون😍😍😍واى واى بعد حرم ميدونى چي ميچسبه؟ ميدون ١٠ دى برى سوسيس بندرى و پيراشكى بزنى بر بدن😂😍التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين ازت خواهش ميكنم اگه واقعا اعصابشو دارى بيار بعد نرو پس بده يا ولش كن تو خيابون سگ داشتن مساوى ...

منم عاشقش شدم یکی از دوستام دارم ولی حیاط دارن من و اون همو میبینیم دیوونه میشیم شاید باورت نشه اما من و از صاحبشم بیشتر دوست تنها دلیلی که اونو نمیارم اینکه نژادش ژرمن شپرد خیلی بزرگ میشه

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
اول از همه اینو در نظر بگیر حیوون خونگی مث یه بچه‌س ک تااخر عمر باید مواظبش باشی دقیقا مث ی بچه‌ی ۵س ...

حتما عزیزم مرسی اگر پیجی دارید بهم بدین البته اینستا ندارم

منتظر باش با این عنوانت بیان جواب بدن😐 من که خودم اگه جوابشم بدونم چون عنوانت دروغه چیزی نمیگم بقی ...

قسمت اولش خدعه بود قسمت بعدش که راسته

منم عاشقش شدم یکی از دوستام دارم ولی حیاط دارن من و اون همو میبینیم دیوونه میشیم شاید باورت نشه اما ...

تو سگ رو موقع ايي كه تميز و جيش پى پى كردستو اينا ميبينى باهاش بازى ميكنى خوشت مياد اما واقعا به قول دوستمون عين يك بچه است حتى سختترررر بچه روزى بزرگ ميشه ميره پى زندگيش اما سگ تا آخر عمرششش بايييييد وظيفتهه كنارش باشى با پيرى كوريشم بسازى با بيماريش با شب بيدار موندن هاش !! 

و اينكه اصلا نخريا فقط و فقط از پناهگاه حيوانت به سرپرستو بگير

به راننده تاكسى بگم:سلام خسته نباشيد حرم لطفا در بابل جواد😍به نزديكاى حرم كه ميرسيم بزور موهامو ميدم تو و چادر رو از كيفم در ميارم آماده ميكنم از تاكسى پياده ميشم و سعى ميكنم هرطور شده با نابلدى تموم موهامو بكنم تو و خودمو با چادر بپوشم ميرم جلوتر از در نون رضوى رد ميشم و به خودم وعده خوراكياشو ميدم،ميرسم حرم از ايست رد ميشم و وارد بهشششششششت روى زمين ميشم جايي كه هوا هميشه مطلوبه نه سرده نه گرمه بو حرم بو حاجت روايي بو عشق دورتادورمه دست ميكشم به در و ديوارش بوش ميكنم حسش ميكنم غرق شاديم خودمو بين مردم ميپيچونم با اينكه هيچ وقت دستم به ضريح نرسيده اما از همون دورادور سلام ميكنم و با امام مهربونم حرف ميزنم اين لحظه هاى پر از آرامش هزار بار تقديم به هممون😍😍😍واى واى بعد حرم ميدونى چي ميچسبه؟ ميدون ١٠ دى برى سوسيس بندرى و پيراشكى بزنى بر بدن😂😍التماس دعا
تو سگ رو موقع ايي كه تميز و جيش پى پى كردستو اينا ميبينى باهاش بازى ميكنى خوشت مياد اما واقعا به قول ...

کجاست این پناهگاه حیوانات

اسم شهرت+ پناهگاه حيوانات سرچ كن

تو اينستا هم پره