2777
2789
عنوان

کیا دسته چک دارن سوال دارم

739 بازدید | 26 پست

کارمندم، میخوام برم دسته چک بگیرم چون دارم وام میگیرم گفتن یا چک بیار یا سفته. سوالم اینه چه خطراتی میتونه داشته باشه دسته چک داشتن چون ترسیدم یه کم 

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ خطری فقط به کشی نگو دست چک داری که ازت توقع نداشته باشن خودت کنترلش دستته دیگه من ۱۰ ساله دارم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
فقط همه ازت توقع دارن بهشون چك بدي چه واسه ضمانت و چه واسه كارايي كه چك ندارن

به هیشکی نمیگم حتی به شوهرمم میخوام نگم چون اون واژه بیمه ماشینش و یا خرید وسایل خونه چک لازم میشه

خدایا شکرت

وامت رو ک گرفتی دست چک رو ببر تحویل بانک بده

اصلا نگه ندار

امضایی هم ک واسه چک میزنی کاملا متفاوت تر از امضاهای دیگت باشه

ک اگر دزدیده شد کسی نتونه امضا جعل کنه و اصلا ندونه امضات چجوری هست

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

چک آدم رو گول میزنه، خیال میکنی پول داری در حالی که نداری، خیلی از خانم های زندانی به خاطر چک بدبختانه برای همسر چک کشیدن، چند وقت قبل یه نفر یه چک از پدرم کش رفته بود امضا جعل کرده بود تا مدت ها بابام درگیر بود، همسرم که سر ضامن شدنش چه ها که نکشید🤔

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

هیچ خطری فقط به کشی نگو دست چک داری که ازت توقع نداشته باشن خودت کنترلش دستته دیگه من ۱۰ ساله دارم

ببخشید یه سوال که همیشه تو ذهنم میگذره 

من مثلا بخ چیزی خریدم به طرف چک دادم ممکنه اونم چک منو به یکی دیگه بده منظورم این چرخه نمونه اتفاق بیفته؟ از این میترسم بیفته دست آدمای بدجنس😅

خدایا شکرت
چک آدم رو گول میزنه، خیال میکنی پول داری در حالی که نداری، خیلی از خانم های زندانی به خاطر چک بدبختا ...

کسی که کارمنده میدونه دیگه فلان روز به حسابم حقوق واریز میشه درسته؟

خدایا شکرت