2777
2789
عنوان

بیاین بگین نظر شوهراتون راجب قیافه بدون آرایشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 52 پست
نه من ب خودم بگم زشتم دعوام میکنه میگه اینقد تو دهنت میزنم نفتت در بیاد😠میگه تو زشت نیستی خیلیم خوش ...

بابا انقدر ميگن جلوى شوهراتون رو خودتون عيب و ايراد نذاريييد چرا گوش نميدين؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جعفر یعنی چی؟؟؟ بلدی حرف بزنی؟؟

صادق ایهامه هم اسم پسر هم صداقت😂

به خاطر همون اسم پسر بودنش شوخی کرده یه اسم پسر دیگه نوشته گفته اون باشین

میتونس بگه ممد باشین😂

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩
نه من ب خودم بگم زشتم دعوام میکنه میگه اینقد تو دهنت میزنم نفتت در بیاد😠میگه تو زشت نیستی خیلیم خوش ...

دقیقا همسر منم با این که خوشگلم هستم (پز زیر پوستی) ولی پوستم یه کم مشکل داره اصلا ایراداتمو انگار نمیبینه 

حتی اندامم خیلی جذاب نیست که چه عرض کنم بد هم هست 

خودمم خودمو دوست دارم چه با آرایش چه بی آرایش 

صادق ایهامه هم اسم پسر هم صداقت😂 به خاطر همون اسم پسر بودنش شوخی کرده یه اسم پسر دیگه نوشته گفته ا ...

😨😬ی عده فقط منتظرن بپرنا😂

چ قشنگ ایستادی توضیح میدی براش😂

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛           
تو احترام نداری جعفر یعنی چی؟؟؟

این یه شوخیه

مثلا میگن صادق باشین و اینا 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

😨😬ی عده فقط منتظرن بپرنا😂 چ قشنگ ایستادی توضیح میدی براش😂

😂😂😂😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

پوست من خیلی صاف و براق همسرم از اینکه کرم پودر و پنکیک بزنم متنفر میگه هرچه قد میخوای به چشات برس رژ بزن ولی صورتت هیچی نزن 

وقتی کرم پودر نمیزنم صورتمو لیس میزنه میبوسه کیف میکنه 

اما منمم معتقدم ارایش بدون زیرسازی صورت ناقص و زشت😑

دقیقا همسر منم با این که خوشگلم هستم (پز زیر پوستی) ولی پوستم یه کم مشکل داره اصلا ایراداتمو انگار ن ...

آره والا منم کلی ایراد دارم ولی نه تا ب حال گفت زشتی نه چیزی میگه هر جور باشی همون جور دوستت دارم و تو هیچ وخ برام زشت نیستی